raben Napisano 20 Września 2008 Autor Share Napisano 20 Września 2008 Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Teraz, wygląda o wiele lepiej, mam nadzieje ze cały model będziesz robić tak jak ten bok. Co do felg to porażka ze strony producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 20 Września 2008 Autor Share Napisano 20 Września 2008 Truckerek93 dzięki za komentarz Co do modelu to cały taki będzie-mam nadzieje. Chodziło mi o to żeby uzyskać niesamowitą gładkość, zero zbędnych listw. Podejrzewam, że sobie pomyśleliście, że zrobię wiejskie BMW z toną szpachli, a ona mi była potrzebna tylko po to żeby zniwelować ryski jakie zostały po usuwaniu listew.Fakt faktem nałożyłem jej za dużo, ale to tylko mój brak doświadczenia Lewy bok już zrobiony natomiast prawy w 85% Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 "I Gitara" jak by powiedział Ferdynand Kiepski.......... Czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 No i co cwaniaki , teraz wygląda całkiem ładnie , niedoceniliście kolegi , lepiej bierzcie przykład ( nie wszyscy , CI co powinni wiedzą o tym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 20 Września 2008 Autor Share Napisano 20 Września 2008 Takie opinie są bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 A to szkoda ja bym poszukał innych felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Nie zapomnij usunąć szpachli z linii podziału. Felgi bym zmienił - wyglądają okropnie. Skończony będzie wyglądał jak zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 20 Września 2008 Autor Share Napisano 20 Września 2008 Powoli się przekonuje do zmiany felg, ale nie wiem na jakie. BBS-y by pasowały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 koksik750 a tak z ciekawości zapytam czy są takie felgi jak te tylko puste u środku, chodzi mi że "siatkę" widać dokładniej P.S BBS'y były by bardzo ciekawe, bo mają taką siatkę (było tak NFS:MW) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 koksik750 a tak z ciekawości zapytam czy są takie felgi jak te tylko puste u środku, chodzi mi że "siatkę" widać dokładniej P.S BBS'y były by bardzo ciekawe, bo mają taką siatkę (było tak NFS:MW) . Wiesz co nie mam pojęcia bo to nie mój styl, ale pewnie w jakimś modelu bmw były lepiej dopracowane niż te A bbs'y będą pasowały do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 No i odrazu model wygląda znacznie lepiej Idziesz w dobrym kierunku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Kuzyn ma takie (podobne) felgi w Audi 80 - właśnie BBS. "Siateczka bez dziurek" - jak tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 10 Października 2008 Autor Share Napisano 10 Października 2008 Siemka!! Żeby nie zaśmiecać czyjegoś tematu pytam w sowim Czym można zmyć emalie revella (dziwne bo kremowa schodzi DOT-em 3 a srebrna nie chce)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Jeśli nie DOTem to Kretem ją. Czasem wymaga to więcej czasu i trochę szorowania ale powinno zadziałać bezbłędnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Jedno co mogę powiedzieć od siebie to to ,że Revell nie potrafi robić modeli samochodów .Mój pierwszy model samochodu to był BMW Alpina z tej właśnie firmy i to był koszmar przód i światła wcale nie pasowały.Odradzam samochody tej firmy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 No co ty nie są tak złe ! ja mam głównie revelowskie modele i są ładnie wykonane i ładnie by wyglądały gdybym mial aero od poczatku modelarstwa. Może trafiłeś na złą partie modelu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Revell wymaga nieco więcej od modelarza, ale robi modele aut których nie spotkasz u innych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 raben kret nie daje rady revellom cleanlux usunie wszystko. frugoman jeśli chodzi o firme revell to jest to zbieranina modeli prawie wszystkich producentów italeri, hasegawa ,dragon i innych, więc niemozna jednoznaczne okreslic wszystkich modeli revella jak na przykład italeri czy dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 12 Października 2008 Autor Share Napisano 12 Października 2008 TomaszDudek chodzi Ci o Cleanlux Zmywacz do Sidolux?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 TomaszDudek chodzi Ci o Cleanlux Zmywacz do Sidolux?? Tak, Cleanlux to zmywacz do Sidoluxu wszelkiego rodzaju. świetnie radzi sobie z farbami zarówno akrylowymi jak i emaliami typu Revell czy Humbrol. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi