Agnieszka Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 (edited) Chciałam pokazać ukończony model Soyuza. A oto moja próbka zabawy z Photo Paintem Edited August 16, 2020 by Agnieszka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avi Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Powiem krótko - Gratularum! Model robi wrażenie. Zdecydowanie nietuzinkowy Ja oczywiście bym go trochę pobrudził, ale zdaję sobie sprawę, że naturalny właśnie powinien być chyba taki czysty. Zresztą nie wiem. Fakt faktem - podoba mi się bardzo. ps.: jak zobaczyłem Twoją kolekcję 'kosmicznych' modeli na silesii, to 'wymiękłem' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostach Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Bardzo fajny model i tak jak przedmówca, myślę, że lepiej wyglądałby może trochę pobrudzony, albo zwashowany trochę. Co do zdjęć kombinowanych to to trzecie jest świetne! Można się pomylić Na drugim jakby wstawić zdjęcie modelu oświetlonego z boku to efekt byłby lepszy. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Fajne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinfire Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Aga!!! braaawoooooo superr!! aż miło popatrzeć, przypomniały mi się lata ze szkoły podstawowej, jak się kleiło i zostawiało taaakieee wieeelkieee i szare!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
93mati Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Model jest naprawdę nieziemski . Taki czysty jest nawet ładny ale tak jak mówią poprzednicy może jakiś wash by się przydał. Chociaż nie wiem czy by pasował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 albo raczej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiec4-13 Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Model ekstra, zgadzam się z kolegami że przydałby się delikatny wash z czarnego van goga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted September 17, 2008 Author Share Posted September 17, 2008 Rozumiem Wasze sugestie, ale musicie zrozumieć, że obiekt, na podstawie którego zrobiłam swój model jest idealnie czysty. Zerknijcie na wątek z relacji. Okablowanie podkreśliłam delikatnie ołówkiem, może na zdjęciach tego nie widać viewtopic.php?t=8282 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Agnieszko, mam takie małe pytanie... dzisiaj przeglądałem jeden z numerów Aeroplanu z 2004 roku... czy to Ci się z czymś kojarzy, czy może zbieg okoliczności? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinfire Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Nexus, masz na myśli numer z dziewuszką na okładce?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Zgadza się Marcin, ale coś mi się dane nie zgadzają... wewnątrz jest wywiad z Agnieszką, która jest z Katowic, modeluje i uwielbia śmigłowce... a pamiętam 500-setki, które "nasza" Agnieszka budowała... hmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts