Agnieszka Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 (edytowane) Chciałam pokazać ukończony model Soyuza. A oto moja próbka zabawy z Photo Paintem Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Powiem krótko - Gratularum! Model robi wrażenie. Zdecydowanie nietuzinkowy Ja oczywiście bym go trochę pobrudził, ale zdaję sobie sprawę, że naturalny właśnie powinien być chyba taki czysty. Zresztą nie wiem. Fakt faktem - podoba mi się bardzo. ps.: jak zobaczyłem Twoją kolekcję 'kosmicznych' modeli na silesii, to 'wymiękłem' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Bardzo fajny model i tak jak przedmówca, myślę, że lepiej wyglądałby może trochę pobrudzony, albo zwashowany trochę. Co do zdjęć kombinowanych to to trzecie jest świetne! Można się pomylić Na drugim jakby wstawić zdjęcie modelu oświetlonego z boku to efekt byłby lepszy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr K. Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Aga!!! braaawoooooo superr!! aż miło popatrzeć, przypomniały mi się lata ze szkoły podstawowej, jak się kleiło i zostawiało taaakieee wieeelkieee i szare!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Model jest naprawdę nieziemski . Taki czysty jest nawet ładny ale tak jak mówią poprzednicy może jakiś wash by się przydał. Chociaż nie wiem czy by pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 albo raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Model ekstra, zgadzam się z kolegami że przydałby się delikatny wash z czarnego van goga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 Rozumiem Wasze sugestie, ale musicie zrozumieć, że obiekt, na podstawie którego zrobiłam swój model jest idealnie czysty. Zerknijcie na wątek z relacji. Okablowanie podkreśliłam delikatnie ołówkiem, może na zdjęciach tego nie widać viewtopic.php?t=8282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Agnieszko, mam takie małe pytanie... dzisiaj przeglądałem jeden z numerów Aeroplanu z 2004 roku... czy to Ci się z czymś kojarzy, czy może zbieg okoliczności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Nexus, masz na myśli numer z dziewuszką na okładce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Zgadza się Marcin, ale coś mi się dane nie zgadzają... wewnątrz jest wywiad z Agnieszką, która jest z Katowic, modeluje i uwielbia śmigłowce... a pamiętam 500-setki, które "nasza" Agnieszka budowała... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi