MrBat Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Witam, moja interpretacja pojazdu cywilnego. Model szczegółowo słaby, do tego fatalne spasowanie karoserii i podwozia, plus słabe oszklenie i sporo deformacji. Do tego los ukarał mnie ziarnieniem farby, bo zastąpiłem Pactrę Humbrolem. To wszystko napsuło mi trochę krwi. Ale to Garbus. I za to można mu wszystko wybaczyć. Temu modelu. Ogólnie miało to trochę inaczej wyglądać. No, ale nie wyszło. Wyżywajcie się do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Całkiem miły pojazd, ale na moim monitorze oponki mają zielonkawy odcień... Generalnie bardzo mi się podoba cieniowanie, ale co się stało z reflektorami? Co to ma być? Aerodynamiczne rozcinacze powietrza? A gdzie tylne lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 31 Lipca 2008 Autor Share Napisano 31 Lipca 2008 Oponki malowane na czaro i przetarte na szaro, więc ten zielony to jakaś anomalia, albo odbicie od karoserii. Przednie reflektory. Aerodynamiczne rozcinacze powietrza - fajna nazwa Te zwykłe płaskie były fatalne, więc pełen optymizmu chciałem coś z nimi zrobić. I zrobiłem - zepsułem. A te wyglądały tak fikuśnie, że postanowiłem je dać w zamian Tylne lampy. Tu mnie masz. Aeroplast też. W instrukcji nie ma o nich wzmianki, na wykazie części też. Ale przejrzałem jeszcze raz wszystko i jednak są. Się poprawi więc. PS Tak patrzę to o wycieraczkach zapomniałem. Ale jak się przyjrzeć wypraskom, to chyba bez nich jednak lepiej się będzie prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Fajny. Ładnie cieniowany. A te przednie świtła to faktycznie nie ten....Może zrób na gładko i zastąp czarnymi naklejkami(jak w nascarze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Bardzo ładny Garbusik, ale gdzie się podziały wycieraczki i tylne światła? Ten model wygląda jak kopia modelu Italeri/CMK, a tam były te elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 To jest kopia italki jednak marna model bardzo fajny wiem z czym miałeś do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi