Avi Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Dzięki Wielkie za linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uvJacek Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Tak przepraszam ze nie sprecyzowałem do kogo pisałem, dziekuję za wyrozumiałość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 A teraz ja... teraz ja... Przespałem nieco, ale już nadrabiam;) Faktem jest, że lustrzanki dzięki małej głębi ostrości nadają sie lepiej do zdjec portretowych... Ale my tutaj rozważamy jedynie modelarskie zastosowania. Co natomiast tyczy sie owego porównania wyników. To ja nigdy nie przeprowadzałem takich testów, bo nawet nie mam już kompakta. To są słowa i osobiste doświadczenia Pana Bryana Patersona. A skoro on tak napisał to ja mu wierze;) ... iso było stale... Podsumowując, jeżeli nie posiadamy ambicji twórczych, i skupiamy sie tylko i wyłącznie na fotografowaniu modeli- to kupno lustrzanki jest chybionym pomysłem. Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 kolejna praca do galerii (konwersja wykonana z green stuffu) Krasnolud przed pomalowaniem (dla zobrazowania wielkości figurki napisze ze podstawka ma szerokość 20 mm) i gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Świetne, jutro zaciągne syna.Ma trochę do gier i myślę,że rozmiarowo to to samo - jakies ogry brzydacta z siekierkami - moze Go zainspirują Twoje prace:D p.s. próbowałes moze coś z wojaków w 35 malować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 To jak wyciagasz cienie na tych szkrabach budzi moj nieklamany podziw i zazdrosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi