Witek Cisłak Napisano 7 Sierpnia Napisano 7 Sierpnia Na koniec taki bez cyferek : JANKES . Jest też lufa ORLIK-03 Pozdrowienia Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano 8 Sierpnia Napisano 8 Sierpnia KOBRA-04 podczas próby do defilady 15 sierpnia. Jest więcej zdjęć K2 ale jakoś fotograf prawie wszystkie robił od prawej strony a K2 z 9 brygady nazwy na lufie mają malowane tylko ze strony lewej. Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano Sobota o 17:49 Napisano Sobota o 17:49 Na wystawie w Warszawie objawił się K2 BATORY Witek 1 Cytuj
Witek Cisłak Napisano Niedziela o 15:38 Napisano Niedziela o 15:38 TURBO-04 podczas defilady 15 sierpnia. W drugim rzędzie ZAKAPIOR-04. Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano Niedziela o 18:46 Napisano Niedziela o 18:46 Gdyby to kogoś interesowało to BATORY nosi numer UA0634T. Pozdrawiam Witek 1 Cytuj
sas55 Napisano Niedziela o 21:36 Autor Napisano Niedziela o 21:36 2 godziny temu, Witek Cisłak napisał: Gdyby to kogoś interesowało to BATORY nosi numer UA0634T. Pozdrawiam Witek Cześć, Niestety Witku to jest czołg z 20 Bartoszyckiej i z poprzedniego chyba roku. W tym roku były czołgi z 9 Braniewskiej. Trzeba znaleźć fotki z lewej strony defilady. Na razie poza BATORYM i ZAKAPIOREM znalazłem JANKESA z przygotowań do defilady. Pozdrawiam Andrzej Cytuj
Witek Cisłak Napisano Niedziela o 21:44 Napisano Niedziela o 21:44 2 minuty temu, sas55 napisał: Niestety Witku to jest czołg z 20 Bartoszyckiej i z poprzedniego chyba roku. No faktycznie, a fotka była z relacji z tego roku. Nie zwróciłem uwagi na towarzystwo tego K2 a powinien być obok Leo 2PL i hamerykański Abrams. No i zapomniałem że pismaki żonglują zdjęciami jak chcą. Posypuję głoweę popiołem i zwiększam czujność Witek Cytuj
sas55 Napisano Niedziela o 21:50 Autor Napisano Niedziela o 21:50 Taki mały wniosek na dziś. Znamy tylko 2 wozy z nazwami bez cyferek z 9 Braniewskiej. Pozostałe mają po myślniku numery 01, 03, i 04. Nie znalazłem żadnego z 02. To początek pewnych wniosków... Mam nadzieję. Pozdrawiam Andrzej Cytuj
Witek Cisłak Napisano Niedziela o 23:35 Napisano Niedziela o 23:35 1 godzinę temu, sas55 napisał: Taki mały wniosek na dziś. Znamy tylko 2 wozy z nazwami bez cyferek z 9 Braniewskiej. Pozostałe mają po myślniku numery 01, 03, i 04. Nie znalazłem żadnego z 02. Sprawdź moje posty z 7 sierpnia to znajdziesz tam zdjęcia kompaniami, w tym "Następna kompania: ARES-02 ( w tle PT91 o nazwie DIABEŁ) , CHIMERA-02 i PERKUN-02." Pozdrowienia Witek Cytuj
sas55 Napisano Poniedziałek o 04:53 Autor Napisano Poniedziałek o 04:53 Dzięki za przypomnienie. To teraz musimy poszukać czy są jeszcze jakieś bez numerków. Jeśli nie to wiadomo czyje są wozy BATORY i JANKES. Pozdrawiam Andrzej Cytuj
sas55 Napisano Poniedziałek o 13:54 Autor Napisano Poniedziałek o 13:54 Jeszcze znalazłem takiego Cytuj
Witek Cisłak Napisano Poniedziałek o 19:12 Napisano Poniedziałek o 19:12 I takie zbliżenie na TURBO-04 Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano Poniedziałek o 19:54 Napisano Poniedziałek o 19:54 (edytowane) Była para TURBO-04 i ZAKAPIOR-04 to teraz druga: SZCZYPIOR-04 i TANKIETKA-04. WITEK Edytowane Poniedziałek o 20:15 przez Witek Cisłak 1 Cytuj
Witek Cisłak Napisano Wtorek o 15:01 Napisano Wtorek o 15:01 Kilka zdjęć z próby nocnej BESTIA-04, SENATOR-04, TURBO-04, WILDPIG-04 i ZAKAPIOR-04. Jako bonus zbliżenie na nazwy WILDPIG-04 i SZCZYPIOR-04 Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Było z próby to teraz z defilady WILDPIG-04. Witek Cytuj
bulik58 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Pojazdy z 9 Braniewskiej Brygady na strzelnicy amunicja szkolno-treningowa K287 TP-T Cytuj
Witek Cisłak Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) ANDKIS-04 w kwietniu był na występach w Chojnicach. Witek Edytowane 14 godzin temu przez Witek Cisłak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi