Witek Cisłak Napisano 7 Sierpnia Napisano 7 Sierpnia Na koniec taki bez cyferek : JANKES . Jest też lufa ORLIK-03 Pozdrowienia Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano 8 Sierpnia Napisano 8 Sierpnia KOBRA-04 podczas próby do defilady 15 sierpnia. Jest więcej zdjęć K2 ale jakoś fotograf prawie wszystkie robił od prawej strony a K2 z 9 brygady nazwy na lufie mają malowane tylko ze strony lewej. Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia Na wystawie w Warszawie objawił się K2 BATORY Witek 1 Cytuj
Witek Cisłak Napisano 16 Sierpnia Napisano 16 Sierpnia TURBO-04 podczas defilady 15 sierpnia. W drugim rzędzie ZAKAPIOR-04. Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano 16 Sierpnia Napisano 16 Sierpnia Gdyby to kogoś interesowało to BATORY nosi numer UA0634T. Pozdrawiam Witek 1 Cytuj
sas55 Napisano 16 Sierpnia Autor Napisano 16 Sierpnia 2 godziny temu, Witek Cisłak napisał: Gdyby to kogoś interesowało to BATORY nosi numer UA0634T. Pozdrawiam Witek Cześć, Niestety Witku to jest czołg z 20 Bartoszyckiej i z poprzedniego chyba roku. W tym roku były czołgi z 9 Braniewskiej. Trzeba znaleźć fotki z lewej strony defilady. Na razie poza BATORYM i ZAKAPIOREM znalazłem JANKESA z przygotowań do defilady. Pozdrawiam Andrzej Cytuj
Witek Cisłak Napisano 16 Sierpnia Napisano 16 Sierpnia 2 minuty temu, sas55 napisał: Niestety Witku to jest czołg z 20 Bartoszyckiej i z poprzedniego chyba roku. No faktycznie, a fotka była z relacji z tego roku. Nie zwróciłem uwagi na towarzystwo tego K2 a powinien być obok Leo 2PL i hamerykański Abrams. No i zapomniałem że pismaki żonglują zdjęciami jak chcą. Posypuję głoweę popiołem i zwiększam czujność Witek Cytuj
sas55 Napisano 16 Sierpnia Autor Napisano 16 Sierpnia Taki mały wniosek na dziś. Znamy tylko 2 wozy z nazwami bez cyferek z 9 Braniewskiej. Pozostałe mają po myślniku numery 01, 03, i 04. Nie znalazłem żadnego z 02. To początek pewnych wniosków... Mam nadzieję. Pozdrawiam Andrzej Cytuj
Witek Cisłak Napisano 16 Sierpnia Napisano 16 Sierpnia 1 godzinę temu, sas55 napisał: Taki mały wniosek na dziś. Znamy tylko 2 wozy z nazwami bez cyferek z 9 Braniewskiej. Pozostałe mają po myślniku numery 01, 03, i 04. Nie znalazłem żadnego z 02. Sprawdź moje posty z 7 sierpnia to znajdziesz tam zdjęcia kompaniami, w tym "Następna kompania: ARES-02 ( w tle PT91 o nazwie DIABEŁ) , CHIMERA-02 i PERKUN-02." Pozdrowienia Witek Cytuj
sas55 Napisano 17 Sierpnia Autor Napisano 17 Sierpnia Dzięki za przypomnienie. To teraz musimy poszukać czy są jeszcze jakieś bez numerków. Jeśli nie to wiadomo czyje są wozy BATORY i JANKES. Pozdrawiam Andrzej Cytuj
Witek Cisłak Napisano 17 Sierpnia Napisano 17 Sierpnia (edytowane) Była para TURBO-04 i ZAKAPIOR-04 to teraz druga: SZCZYPIOR-04 i TANKIETKA-04. WITEK Edytowane 17 Sierpnia przez Witek Cisłak 1 Cytuj
Witek Cisłak Napisano 18 Sierpnia Napisano 18 Sierpnia Kilka zdjęć z próby nocnej BESTIA-04, SENATOR-04, TURBO-04, WILDPIG-04 i ZAKAPIOR-04. Jako bonus zbliżenie na nazwy WILDPIG-04 i SZCZYPIOR-04 Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano 19 Sierpnia Napisano 19 Sierpnia Było z próby to teraz z defilady WILDPIG-04. Witek Cytuj
bulik58 Napisano 19 Sierpnia Napisano 19 Sierpnia Pojazdy z 9 Braniewskiej Brygady na strzelnicy amunicja szkolno-treningowa K287 TP-T Cytuj
Witek Cisłak Napisano 19 Sierpnia Napisano 19 Sierpnia (edytowane) ANDKIS-04 w kwietniu był na występach w Chojnicach. Witek Edytowane 19 Sierpnia przez Witek Cisłak Cytuj
Witek Cisłak Napisano Czwartek o 20:56 Napisano Czwartek o 20:56 Pantery tańczą nawet w deszczu - CHIMERA-02 i PERKUN-02. Witek Cytuj
sas55 Napisano Sobota o 09:51 Autor Napisano Sobota o 09:51 To jeszcze taki BATORY w otoczeniu fanów Cytuj
sas55 Napisano Sobota o 10:03 Autor Napisano Sobota o 10:03 W 9 Brygadzie Kawalerii Pancernej pierwszy batalion jest wyposażony w K2. Batalion to 4 kompanie po 14 wozów i 2 wozy dowodzenia. BATORY i JANKES są bez numerów. Pozostałe mają nazwy i numery 01, 02, 03 i 04. Wniosek wydaje się jasny. W poszczególnych kompaniach mamy różne liczby zidentyfikowanych pojazdów. Mamy też kilka z nazwami i rejestracjami i osobno tylko z rejestracjami. Nie publikuję tych materiałów z różnych względów. Polowanie trwa. Jeśli ktoś posiada istotne dla sprawy materiały proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Andrzej Cytuj
robertmodelarz Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) Nowa dostawa.... Nowe czołgi dotarły do Polski. Zaczynamy odliczanie do unikalnego K2PL Edytowane 4 godziny temu przez robertmodelarz Cytuj
Witek Cisłak Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) Z tym odliczaniem to gruba przesada, będą planowo dopiero w 2028. Ale aby nie było smutno, nowe fotki z defilady :ANDKIS-04, DEMON-04 i nowy w tym towarzystwie WARRIOR-04. Przy okazji nowych lepszej jakości zdjęć korekta wcześniejszych informacji- pierwsza para na defiladzie to TRBO-04 i WARRIOR-04 anie jak wcześniej podałem ZAKAPIOR-04. Witek Edytowane 3 godziny temu przez Witek Cisłak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi