Boch Napisano 28 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2022 11 minut temu, marek d napisał: Lufy skrzydłowych działek 20 mm do Hayate są w ofercie Mastera? Sprawdziłem aż, mój błąd. Firma to Profimodeller. 26 minut temu, TAW napisał: Rzadko się tu udzielam w dziale lotniczym ale wobec takiego modelu nie można przejść obojętnie. Robi efekt WOW Bardzo starannie wymalowany, eksploatacja z umiarem, fajne odpryski farby ale co najbardziej trafia do mojego pancerniackiego gustu to przebarwienia koloru podstawowego. Na samolotach ciężko jest z tym znaleźć dobry balans żeby było to widoczne a jednocześnie nieprzesadzone. W tym przypadku absolutnie ma monotonii na kolorze bazowym, wszędzie się coś dzieje, jednocześnie wygląda to realnie i atrakcyjnie. Piękna sylwetka tego samolotu i rozmiar modelu w tej skali musi sprawiać, że na żywo robi jeszcze większe wrażenie. Pół roku jak na modelarstwo to nic (sam robię jeden model około pół roku) a trzeci model to jaknajbardziej można uznać za początek drogi, a już masz taki poziom, że niejednego oglądającego możesz wprawić w zachwyt. Jak tu napisał jeden z kolegów wcześniej, model zasługuje na pokazanie szerszej publiczności na żywo Ja bym chętnie zobaczył. Naprawdę nie wiem co powiedzieć? Bardzo dziękuję 29 minut temu, MAREK74 napisał: Elegancko wyszedł. Jak na trzeci model to jest lepiej niż bardzo dobrze. Gratulacje. Dziękuję Marku. Godzinę temu, HK1885 napisał: Bardzo fajny model, przyjemnie się ogląda, jest konsekwentny i jednolity w odbiorze. Do tego Hayate to jeden z moich ulubionych japońskich samolotów, zaraz po N1K2-J. Na plus dobre zdjęcia, choć czasem brakuje im głębi ostrości. Sam zacząłem się zastanawiać nad tą skalą i przyznam, że Twój model jest z tych zachęcających. No i skoro to model w wykonaniu poczatkującego modelarza to z niecierpliwością czekam, aż pokażesz modele zrobione kiedy uznasz się za zaawansowanego. Dziękuję i będę trzymał kciuki. Osoba, która mnie pchnęła w modelarstwo w zasadzie nie brała pod uwagę innej skali, więc nawet nie mam porównania jak wygląda praca przy mniejszych miniaturach, ale na pewno wielkość 32 to duży atut i przekleństwo z miejscem Godzinę temu, marek d napisał: Bardzo ładny model. Pięknie dziękuję. 2 godziny temu, tenzan napisał: Nie będę się rozpisywał - ale podobnie jak poprzednikom - model bardzo mi się podoba. Staraniie wykonany, ładnie pomalowany, nie utytłany ponad miarę. Skoro piszesz, że jesteś początkujący to kurczę - co będzie dalej !? Bo początek wygląda naprawdę zacnie Dziękuję bardzo. Mam nadzieję, że kolejny Was nie zawiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 (edytowane) 11 godzin temu, Boch napisał: Sprawdziłem aż, mój błąd. Firma to Profimodeller. Uf.. odetchnąłem. Mam te same a już się ucieszyłem że Master wydał. 11 godzin temu, Boch napisał: Mam nadzieję, że kolejny Was nie zawiedzie. Myślę że nie po tym co tu zobaczyłem. Edytowane 29 Grudnia 2022 przez marek d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 To bardzo ładny model i koledzy napisali to co sam mógłbym, szczególnie trafnie ujął rzecz greatgonzo. O ile gotów jestem uwierzyć w status początkującego modelarza, to "malarza" już nie Widać kompetencję, wiedzę i doświadczenie w operowaniu kolorem, technikami i zjawiskami. Co oczywiście jest wyłącznie kwestią pozytywną i daje pewność dobrych wrażeń estetycznych przy kolejnych modelach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 Zgrabna bestyjka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi