WPR Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja A możesz opisać technikę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 13 Maja Autor Share Napisano 13 Maja To zależy co chcesz osiągnąć. Zastosowań i kombinacji jest wiele. Najlepiej kupić sobie parę i kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja 22 godziny temu, WPR napisał: A możesz opisać technikę ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Maja Autor Share Napisano 14 Maja Niespodziewany gość odwiedził mój warsztat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 17 Maja Autor Share Napisano 17 Maja Jutro myślę już zakończyć budowę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Maja Autor Share Napisano 18 Maja Zrobił się. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja Miej litość i wyeksmituj ten sznureczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja Czy kanistry w stojakach są odlane (wydrukowane) w jednym kawałku? Trochę zbyt równo to wygląda. No i ten sznurek o którym wspomniał @enten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Maja Autor Share Napisano 19 Maja Z tego sznurka będzie brązowa lina, taka jak tu. Nie będę z tego robić liny holowniczej. A kanistry tak i niestety muszą tam być bo zasłaniają otwory przeznaczone do nożyc do drutów w innej wersji czołgu. Nie mogę tego za bardzo szpachlować bo jest tam blacha ryflowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Maja Autor Share Napisano 19 Maja Duży ten „Loki”. Taśma produkcyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja Pomniki ci będą stawiać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja 5 godzin temu, _OldMan_ napisał: Pomniki ci będą stawiać Nie wiem czy moje dokonania są godne takich rzeźb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 21 Maja Autor Share Napisano 21 Maja Skończę se Tajgera budować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja Z tej strony będą dwa błotniki a z drugiej trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 1 godzinę temu, Konrad-Ciba napisał: Z tej strony będą dwa błotniki a z drugiej trzy. Jakiś konkretny Tygrys czy na sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja Ma być w malowaniu „131” z Tunezji ale to bardziej będzie sci-fi niż odwzorowanie tego egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja Pytanie do znawców. Dragon w instrukcji każe zagiąć ranty osłon atak aby przylegały do kadłuba. A tutaj na tej osłonie jest jakieś miejsce na montaż. Jak to rozwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Tutaj masz według Aber, według tego na tej dolnej osłonie tylko jeden bok zaginasz, kierunek strzałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja (edytowane) No dobrze ale wciąż zaokrąglam bok pod którym jest kostka z otworem. Przyjrzyj się zdjęciu. Edytowane 23 Maja przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Tak to wygląda na tygrysie z Bovington, może zegnij blaszkę , wytnij kostkę i naklej na rant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja W dniu 22.05.2024 o 14:15, Konrad-Ciba napisał: Ma być w malowaniu „131” z Tunezji ale to bardziej będzie sci-fi niż odwzorowanie tego egzemplarza. Ok, 9 godzin temu, Konrad-Ciba napisał: Pytanie do znawców. Dragon w instrukcji każe zagiąć ranty osłon atak aby przylegały do kadłuba. A tutaj na tej osłonie jest jakieś miejsce na montaż. Jak to rozwiać? To nie miejsce na montaż tylko "wylot" przewodu do wyrzutnika granatów pp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja I jak powinna być tam ta siatka? Mam wyciąć kwadracik w blaszce aby wyłonił się ten punkt do kabla czy mam to zakryć czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja Godzinę temu, Konrad-Ciba napisał: I jak powinna być tam ta siatka? Mam wyciąć kwadracik w blaszce aby wyłonił się ten punkt do kabla czy mam to zakryć czy co? Olej to, czyli upitol to zagięcie, ja tak zrobiłem i po problemie. Te ranty u Dragona mnie zawsze irytowały, trochę za wielkie są, Takom ma za to ok, ale trzeba samemu je doginać co nie jest łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja A możesz podesłać fotę jak to u Ciebie wygląda? Mam dwa Tygrysa z Takoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja 59 minut temu, Konrad-Ciba napisał: A możesz podesłać fotę jak to u Ciebie wygląda? Mam dwa Tygrysa z Takoma. Tylko powinienem bardziej się przyłożyć do wyrównania pilnikiem krawędzi, ale tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi