Luljan Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 (edytowane) Czołem, Konik z ICM plus trochę Parta oraz własne radosne uniesienia . Przeleżał sobie w pudle kilka lat, a, że przy wnękach się trochę narobiłem to stwierdziłem, że szkoda wywalić. I tak oto jest. Już sobie darowałem nity oraz plamę pod litera A na prawej burcie. Jak edek wyda to się zrobi model życia . Edytowane 30 Grudnia 2022 przez Luljan 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 Niby nieźle ale skąd te plamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 31 Grudnia 2022 Share Napisano 31 Grudnia 2022 ICM czyli Tamiya z Ukrainny Całkiem przyjemny i fajnie zużyty. 8 godzin temu, Luljan napisał: Jak edek wyda to się zrobi model życia . Zobaczymy co Edek wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 31 Grudnia 2022 Share Napisano 31 Grudnia 2022 Fajny, ładnie pomalowany i nieprzesadnie pobrudzony, wygląda bardzo realistycznie. Wnęki super. ICM to niby kopia Tamki ale spasowanie i jakość powierzchni to inna liga więc tym bardziej brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Grudnia 2022 Share Napisano 31 Grudnia 2022 Mnie się podoba. + duży za usunięcie tych klocków nad kołem, mało kto to robi. Mustang ICM /kopia Tamiya i Acurate/ Jak się ukazał był fajny. ale z latami i z zużyciem form jest teraz źle. Patrz przepak Revella. Wnęka to własna twórczość czy żywica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 31 Grudnia 2022 Share Napisano 31 Grudnia 2022 Jak widzę antenka radiowa dobrze zrobiona. Duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 31 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2022 Dzięki za komentarze. Wnęka podwozia to moja robota. To głównie dzięki niej w ogóle go skończyłem. To jest kopia tamki. Icm z Accurate wziął kadłub do Mustanga I, skrzydła dalej są od III. Jeżeli edek wyda I-III, to zabawa z Tamka/Icm mija się z celem. Nawet japoński oryginał na dzisiaj jest taki sobie, wnęki i kabina to żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Grudnia 2022 Share Napisano 31 Grudnia 2022 Dużo sobie nie obiecuję po ewentualnym Edku. Ten ,, płaski" niczego nie urywa. Łączenie nad silnikiem wśród nitów i odtwarzanie wszystkiego tam takie sobie. Słabo pasujące wklejki z wylotami km- ów i to samo w tunelach chłodnic. Jedynie bogate wnętrze kabiny na plus. Mocowanie goleni też życia nie ułatwia. To takie moje uwagi i nie każdy musi się zgadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi