Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czołem,

Konik z ICM plus trochę Parta oraz własne radosne uniesienia 😂. Przeleżał  sobie w pudle kilka lat, a, że przy wnękach się trochę narobiłem to stwierdziłem, że szkoda wywalić. I tak oto jest. Już sobie darowałem nity oraz plamę pod litera A na prawej burcie. Jak edek wyda to się zrobi model życia 😃😃😃.

DSC_0007.JPG

DSC_0008.JPG

DSC_0009.JPG

DSC_0010.JPG

DSC_0011.JPG

DSC_0012.JPG

DSC_0013.JPG

DSC_0014.JPG

DSC_0015.JPG

DSC_0016.JPG

DSC_0017.JPG

DSC_0018.JPG

DSC_0019.JPG

DSC_0020.JPG

DSC_0021.JPG

Edytowane przez Luljan
  • Like 13
Napisano

ICM czyli Tamiya z Ukrainny :lol:

Całkiem przyjemny i fajnie zużyty.

8 godzin temu, Luljan napisał:

Jak edek wyda to się zrobi model życia 😃😃😃.

:lol: Zobaczymy co Edek wymyśli.

Napisano

Fajny, ładnie pomalowany i nieprzesadnie pobrudzony, wygląda bardzo realistycznie. Wnęki super. ICM to niby kopia Tamki ale spasowanie i jakość powierzchni to inna liga więc tym bardziej brawo 😃

• Like 1
Napisano

Mnie się podoba.

+ duży za  usunięcie tych klocków nad kołem, mało kto to robi.

Mustang ICM /kopia Tamiya i Acurate/  Jak się ukazał był fajny. ale z latami i z zużyciem form jest teraz źle. Patrz przepak Revella.

Wnęka to własna twórczość czy żywica.

Napisano

Dzięki za komentarze.

Wnęka podwozia to moja robota. To głównie dzięki niej w ogóle go skończyłem. To jest kopia tamki. Icm  z Accurate wziął kadłub do Mustanga I, skrzydła dalej są od III. Jeżeli edek wyda I-III, to zabawa z Tamka/Icm mija się z celem. Nawet japoński oryginał na dzisiaj jest taki sobie, wnęki i kabina to żart.

Napisano

Dużo sobie nie obiecuję po ewentualnym  Edku. Ten ,, płaski" niczego nie urywa.

Łączenie nad silnikiem wśród nitów i odtwarzanie wszystkiego tam takie sobie.

Słabo pasujące wklejki z wylotami km- ów i to samo w tunelach chłodnic.

Jedynie bogate wnętrze kabiny na plus.

Mocowanie goleni też życia nie ułatwia.

To takie moje uwagi i nie każdy musi się zgadzać.