Thalgonis Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Czółko, lubię się podsumowywać Rok 2022 stał u mnie pod znakiem pancernych (więcej niż czterech) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Brawo, na pewno cieszy oko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Powoli trzeba aplikować żeby nie doprowadzić do rozstroju nerwowego innych Moje zdanie znasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 9 minut temu, Evildead napisał: Brawo, na pewno cieszy oko Długo nie będzie cieszyć - to wszystko na sprzedaż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Podoba mi się Twój styl zarówno jeśli chodzi o pancerkę jak i samoloty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Popraw korę na tej palmie bo nie wygląda zbyt dobrze. A tak poważnie to całkiem miłe dla obioru modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 Produkcja jak w Charkowskiej Fabryce Parowozów przed wkroczeniem Niemców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi