Godfryd Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) No jakoś tak lepie sobie w ramach wizyty u Kamila ;) Na razie po 2 dniach klejenia wnętrze i podwozie pomalowane- teraz tylko spasowac jakos góre z dołem i dalej mchac pędzlem ;) pozdr Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 To się nazywa opanowanie pędzla Czekam na efekty Twoich prac z aerkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 A dlaczego ławki są czarne?? W wersji D ławki były już drewniane i malowane chyba "jak leciało" na kolor wnętrza... PS Kto twierdził, że bez aero nie da się robić świetnych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Malowanie pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Ławki dopiero na kolor bazowy pomalowane, jeszcze je będe na jakis kolor drewna malował ;) Skala 1/35, afv club ;p pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Spasowana góra z dołem. Poszpachlowałem, poszlifowałem- więcej już nie zdziałam. Mam dziwne wrażenie że model jest gorzej spasowany niż mój poprzedni esdek- a ramki te same No nic- na razie tak to wygląda: Fotki "takie se" następne będą lepsze. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Hanomagi , to takie niewdzięczne jeździdła. Mam nadzieje ze 2 sztuka wyjdzie mi lepiej.Lepiłem dragona, te zasobniki mi podobnie"nie leżały". Fotencje zżółciły całość, ale maja być poprawione(jak wspomniałeś) Może sie mylę, ale podgłówki chyba powinny zostać czarne, a dechy....jak nadmieniłeś, baza pod masy tony odcieni brązu. Zadziwiasz mnie człowieku, ten pędzel to extra klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Spasowanie to jakaś pomyłka. Nie mogę pojąc dlaczego takie firmy jak AVF i Dragon, nie potrafiły spasowac modelu tak dobrze jak chociażby Tamiya która jest już dosc wiekowa. ps. będe musiał zasobniki we wnętrzu kurka przekleic ;/ pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Góra jest za krótka.Wstawka 0,5mm wystarczy. Naciągałeś górną część kadłuba , trochę się wygięła , dlatego zasobniki nie pasują. Malunki się podobają. pzdr mrcin boczne zasobniki.Te w środku najwygodniej wkleić po zmontowaniu kadłuba. Swoje pociąłem : "Późna" wersja D (z pojedynczą klapą nad silnikiem) jest (podobno) poprawiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 "Późna" wersja D (z pojedynczą klapą nad silnikiem)jest (podobno) poprawiona... Były w sumie dwie poprawki - pierwsza to korekta długości kadłuba, a potem wraz z wyjściem drugiego 3in1 dodano śruby mocujące płaskowniki na których opierały się klapy silnika. Te z za krótkim kadłubem są już chyba nie do dostania. Swoją drogą - dziwnie go pociąłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Zasobniki będe jeszcze przeklejał, jutro dam fotki poprawionego i skończonego wnętrza ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi