Erni Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 Kolejny pierwszo wojenny pojazd skończony Lanchester Armoured Car CSM 1/35 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 Bardzo fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 Klasa sama w sobie, zacieki super. Podoba mi się mosiądz na światłach. Wydaje mi się, że koła wymagają więcej kurzu i napisy mogły by byś trochę mniej ostre. Mgiełka koloru bazowego na litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 2 minuty temu, copycat napisał: Klasa sama w sobie, zacieki super. Podoba mi się mosiądz na światłach. Wydaje mi się, że koła wymagają więcej kurzu i napisy mogły by byś trochę mniej ostre. Mgiełka koloru bazowego na litery. Miło że sie podoba ,koła są lekko przykurzone ale bardziej będą jak będę mocował go do podstawki, żeby sie ładnie zgrało. Co do napisów na żywo nie są tak ostre a poprawiać już nie będę bo to najgorsze co można zrobić na skończonym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Ładny. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Trochę podwozie za czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi