halset Napisano 5 Marca 2023 Autor Share Napisano 5 Marca 2023 39 minut temu, jerzype napisał: Piekny. Tylko nie daj tyle czarnego washa ala komiks jak nocna zmiana. On jyz chyba traci nad tym kontrolę. Oby Twoj byl ladniejszy od tamtego tzn choc troche bardziej realistyczny. Pozdro Na zdjęciach model już jest po washu, więcej nie będzie Teraz jestem na etapie brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 9 Marca 2023 Autor Share Napisano 9 Marca 2023 Wychodzi na to, że model w 99% już gotowy - ostatnie brudzenie będzie dopiero na podstawce. Póki co chyba pora zająć się figsami... Nie mam pojęcia co z nich wyjdzie, ani doświadczenia nie mam, ani wielkiej ochoty na takie zabawy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Marca 2023 Share Napisano 10 Marca 2023 Bardzo zacnie Może jeszcze jakieś delikatne szarawe zacieki na bokach wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 10 Marca 2023 Share Napisano 10 Marca 2023 (edytowane) Też mam tego potwora w kolejce, co do Twojego modelu to z gąskami będziesz jeszcze coś działał? Podobają mi się takie zimowe klimaty. Edytowane 10 Marca 2023 przez zyziek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 11 Marca 2023 Autor Share Napisano 11 Marca 2023 18 godzin temu, TAW napisał: Bardzo zacnie Może jeszcze jakieś delikatne szarawe zacieki na bokach wieży? Fakt, nie zaszkodzi. 17 godzin temu, zyziek napisał: z gąskami będziesz jeszcze coś działał? Dopiero jak będę robił podstawkę, gąski dostaną wtedy jeszcze trochę błota i śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 Fajnie się prezentuje na obecną chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi