DamianPoltorak Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 Witam serdecznie, W końcu udało się porobić jako takie zdjęcia i dokończyć na forum ten wątek. Warsztat i model skończony w tamtym roku, a dopiero teraz naszło mnie na zrobienie zdjęć i galerii. Jest to mój drugi model w życiu, i przyznam że odważyłem się tu podziałać trochę odważniej niż przy pierwszym. Widać prace z olejami, czy próby wykonania zmęczonej powierzchni i obić. Na tamtą chwilę tyle umiałem Zapraszam na prezentację. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 "Zmęczona powierzchnia" wygląda świetnie! Zastanawia mnie tylko tak ciemne białe poke na znakach - nie za ciemne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Podobnie jak długonosa Foka podoba mi się. I podobnie jak w przypadku Dory jest bardzo staranny i wypieszczony. I znowu masz łatwiej bo lubię samoloty Ilmavoimat. 6 godzin temu, DamianPoltorak napisał: Jest to mój drugi model w życiu, i przyznam że odważyłem się tu podziałać trochę odważniej niż przy pierwszym. Widać prace z olejami, czy próby wykonania zmęczonej powierzchni i obić. Na tamtą chwilę tyle umiałem I na tamtą chwilę umiałeś bardzo dużo, więcej niż niektórzy nauczyli się przez kilka lat i dwadzieścia modeli. Masz talent i potencjał. Ajabym popracował jeszcze nad zdjęciami. Arkusz białego brystolu, więcej światła i obróbka po. I model jest naprawdę top class. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Elegancki Gustav. Bardzo podoba mi się powierzchnia skrzydeł 17 godzin temu, DamianPoltorak napisał: Jest to mój drugi model w życiu Dobra dobra, bujać to my ale nie nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 17 godzin temu, Helmut napisał: Zastanawia mnie tylko tak ciemne białe poke na znakach - nie za ciemne...? Wszystko jest ok.To nie jest białe tło tylko szaroniebieskie.Takie low-vis fińskich znaków rozpoznawczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Jeśli to jest Twój drugi model.... to ja Ci gratuluję, taki talent trafia się jeden na tysiąc albo rzadziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 27 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2023 Godzinę temu, jachud3 napisał: Dobra dobra, bujać to my ale nie nas Podpisuje się pod tym swoim nazwiskiem, nie ma tu miejsca na takie kłamstwa. W technikum kleiłem trochę z papieru, ale to całkowicie inna materia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Z cyklu "ajabym" się tylko przyczepił do luźnego odcinka anteny i wydeptań pod kabiną, które wyglądają trochę jak rdza. Pozatym bardzo dobra praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 5 godzin temu, Xmen napisał: Wszystko jest ok.To nie jest białe tło tylko szaroniebieskie.Takie low-vis fińskich znaków rozpoznawczych. O, dzięki! Nie wiedziałem, że oni już wtedy na coś takiego wpadli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi