don Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 Jaki fotograf takie atelier. Wybaczcie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 Jak widzę szmaty na modelach to od razu wiadomo że coś maskują Ale Tygrys podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2023 Szmata musi być. Na filmie widać ją przy wystrzale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Magister z Panzera 4, a obecnie doktorat : " Pojazdy pancerne III rzeszy, w zimowym kamuflażu " Wybacz, fajnie ale te gabaryty to jak deska do prasowania, chowaj model przed żoną . Ja bym, nie miał gdzie takie coś postawić w pokoju hehe, Chyba, że tygrysem pojeździ po koszulki w formie żelazka .Żarcik, ogółem praca podoba mi się. Rozumiem, że po panzerze i farbach podkładowych vallejo to pierwsze aero ? Masz potencjał pancerny. Edytowane 28 Stycznia 2023 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2023 Dzięki za słowa uznania. Kamerzysta musiał zachować dystans od pojazdu, stąd taka deska do prasowania. Pierwotnie diorama miała jeszcze objąć działko i żołnierzy widocznych na filmie, ale uznałem, że mnie to przerośnie. Byłby to kolejny nie skończony projekt zalegający w magazynie. A o co chodzi z tym pierwszym aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Wcześnie ręcznie malowałeś, a na warsztacie miałeś farby do aero vallejo tutaj Stąd pytanie, czy jakieś zmiany ?. Brakuje tam na podstawce, z filmiku piechurów jak wspomniałeś. Łuski, skrzynie gdzieś na glebie też by dały smaczku. Kombinuj bo możesz mieć dużą diorę z dobrymi widokami dla oczu. Chwilowo tak pusto. Może Pak 40, zależy co tam wtedy, na terenach używali.. Rób jak uważasz Szkoda, takiej przestrzeni zostawiać. Edytowane 28 Stycznia 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2023 Wszystko psikam aero. Tylko drobiazgi z pędzla. Co do rozbudowy dioramy, to wymagałoby to zbyt dużo pracy. Postaci z filmu są poniżej drogi na której stoi czołg. Może moje wnuki kiedyś się tym pobawią, chyba że wcześniej żona załatwi to żelazkiem. Udało mi się osiągnąć zamierzony efekt i z tego jestem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 Fajnie wyszło, nietuzinkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Patrzę na to, i możesz od razu walić półkę ścienną- idealnie jak znalazł Tak mi się skojarzyło, ale nie wiem jaki materiał ten podstawki. Jeszcze na ścianie, dodał bym boczne tło w formie plakatu " tej sceny z narwy " i masz picasso jak znalazł- lepszy niż olej na płótnie. Pomyśl . Taka otoczka zimowa wokół całej kompozycji. Robię za dekoratora wnętrz Jak się bawić to się bawić. Edytowane 28 Stycznia 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2023 W tle musiał by być tablet odtwarzający te filmiki, bo zdjęcia nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Wysyp rewelacyjnych modeli w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi