Marcin M. Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 Figurka z serii "Wyklęci". Malowana na prezent. Inbox. Figurka odlana z opisaną podstawką, w blistrze dodatkowo etykietka ze zdjęciem i krótkim opisem postaci. M. Cytuj
Marcin M. Napisano 2 Lutego 2023 Autor Napisano 2 Lutego 2023 Podkład. Pomożecie? Takie mam zieloności w zasobach, do tego też kilka brązów. Co byłoby najbardziej adekwatne do jego munduru? Ewentualnie podpowiedzcie, co zmieszać. M. Cytuj
Mr_X Napisano 2 Lutego 2023 Napisano 2 Lutego 2023 (edytowane) Sądzę, że mundur, który mjr Szendzielarz nosi na niektórych zdjęciach to bluza wz. 1936. Czyli jakieś brązowawe khaki. Edytowane 2 Lutego 2023 przez Mr_X 1 Cytuj
Marcin M. Napisano 3 Lutego 2023 Autor Napisano 3 Lutego 2023 10 godzin temu, Mr_X napisał: Sądzę, że mundur, który mjr Szendzielarz nosi na niektórych zdjęciach to bluza wz. 1936. Czyli jakieś brązowawe khaki. Dzięki. Zapomniałem, że to właśnie bardziej brązowe niż zielone mundury były. Cytuj
Mr_X Napisano 3 Lutego 2023 Napisano 3 Lutego 2023 Godzinę temu, Marcin M. napisał: Dzięki. Zapomniałem, że to właśnie bardziej brązowe niż zielone mundury były. Ale takie oliwkowe też. Na Tamiyę to pewnie bym zmieszał XF-64 z XF-49. 1 Cytuj
myszaty Napisano 4 Lutego 2023 Napisano 4 Lutego 2023 Będziesz go jakoś wygładzał? Bo taki trochę ,,grubo ciosany"? 1 Cytuj
Marcin M. Napisano 4 Lutego 2023 Autor Napisano 4 Lutego 2023 57 minut temu, myszaty napisał: Bo taki trochę ,,grubo ciosany"? Fakt, ale tylko w makro. Co chcesz, ręczna robota. Poza tym taki urok tych figurek, a po pomalowaniu nie widać za bardzo różnicy. Zostawię jak jest. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi