Marcin M. Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Figurka z serii "Wyklęci". Malowana na prezent. Inbox. Figurka odlana z opisaną podstawką, w blistrze dodatkowo etykietka ze zdjęciem i krótkim opisem postaci. M. Quote
Marcin M. Posted February 2, 2023 Author Posted February 2, 2023 Podkład. Pomożecie? Takie mam zieloności w zasobach, do tego też kilka brązów. Co byłoby najbardziej adekwatne do jego munduru? Ewentualnie podpowiedzcie, co zmieszać. M. Quote
Mr_X Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 (edited) Sądzę, że mundur, który mjr Szendzielarz nosi na niektórych zdjęciach to bluza wz. 1936. Czyli jakieś brązowawe khaki. Edited February 2, 2023 by Mr_X 1 Quote
Marcin M. Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 10 godzin temu, Mr_X napisał: Sądzę, że mundur, który mjr Szendzielarz nosi na niektórych zdjęciach to bluza wz. 1936. Czyli jakieś brązowawe khaki. Dzięki. Zapomniałem, że to właśnie bardziej brązowe niż zielone mundury były. Quote
Mr_X Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Godzinę temu, Marcin M. napisał: Dzięki. Zapomniałem, że to właśnie bardziej brązowe niż zielone mundury były. Ale takie oliwkowe też. Na Tamiyę to pewnie bym zmieszał XF-64 z XF-49. 1 Quote
myszaty Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 Będziesz go jakoś wygładzał? Bo taki trochę ,,grubo ciosany"? 1 Quote
Marcin M. Posted February 4, 2023 Author Posted February 4, 2023 57 minut temu, myszaty napisał: Bo taki trochę ,,grubo ciosany"? Fakt, ale tylko w makro. Co chcesz, ręczna robota. Poza tym taki urok tych figurek, a po pomalowaniu nie widać za bardzo różnicy. Zostawię jak jest. 1 Quote
Recommended Posts