Konrad-Ciba Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Ja sobie zawsze to uzupełniam paskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 20 Stycznia Autor Share Napisano 20 Stycznia Elementy zimmeritu na tych włazach wybitnie nie pasowały. Żeby je jakoś dopasować trzeba je było na maksa rozciągnąć, co z resztą widać. Zeskrobałem trochę w tym miejscu. Może czymś to przykryję. Ostatnie elementy sklejone. Malowanie będzie z instrukcji Nie mam żadnego zdjęcia, więc będzie mniej więcej jak na obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 4 Lutego Autor Share Napisano 4 Lutego Stug w podkładzie. Zimmerit wygląda fajnie, a i saukopf uważam wyszedł całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Pierwszy kolor położony. Lekko zmodulowany i przetarty suchym pędzlem dla urozmaicenia, chociaż kamuflaż i brud pewnie to zakryją. Zdjęcia mi wychodzą podejrzanie za ciemne. W realu stug jest mocno rozjaśniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Podkład na lufie Ci prześwituje. Zwróć na to uwagę bo lufa nie była w takim kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego Nie tyle prześwituje co zdarłem farbę do plastiku. Testowałem sprężynkę, ale nie będę się bawił w ruchomą lufę, bo po co. Zamaluje się przy kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi