KRUGER_MAN Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 No musze przyznać że mnie też sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 18 Września 2008 Autor Share Napisano 18 Września 2008 Koledzy dzieki za komentarze JarkuS felgi malowałem spreyem bo fajny efekt chromu moim zdanie oczywiście komuś może sie nie podoba a felgi są to odlewy od Pana Pazia w modelu będą terz piasty scanioskie też od Pazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Jarku, ale to jest pokazowa wersja silnika i dlatego jest kolorowy, co nie zmienia faktu, że Twój silnik jest przepiękny i nawet bardziej podoba mi się ta kolorystyka od oryginału . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 hmm niby Jarek masz rację, ale to tylko egzemplarz wystawowy i targowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 No silniczek ładnie sie prezetuje. P.S. Na turbinie masz niedomalowane białą farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Witam Dawno tu sie nic nie działo i temacik sie trochę przykurzył ale dzisiaj trochę weny dostalem i pomalowałem kabine osłony między osiowe i nadkola efekty na fotach (malowanie może nie jest pierwsza klasa ale jakos ujdzie) Fotka kabiny z lampą błyskową i bez Jeszcze do tego pójdzie bezbarwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Okropnie pomalowana osłona przeciw słoneczna , tak to tak sobie , całe czarne ... kwestia moze i gustu ale mam swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 By sie przdało poszpachlować pierw tą osłone a potem pomalowac niebylo by tego łączenia widac ale to tylko moje zdanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Mi chodziło o to żeby te łączenie wlasnie bylo bo będzie srebrne KRUGER_MAN mi sie podoba tak w czarnym ale przeciarz będą różne rzeczy srebrne światla na też rozjaśnią to mi się podoba że jest cała czarna tak planowalem i tak zrobilem Jutro może postaram się zrobić fotki przy naturalnym świetle jak pogoda bedzie ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Czemu nie pomalowałeś od wewnątrz??? Atrape mogłeś zrobic szarą ale to twój model i robisz jak ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 No nie wygląda to najlepiej, ale da się to uratować. A dlaczego przód wyszedł błyszczący a Dach uż taki matowy? Wina fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 To Paweł kierunkowskazy były malowane tylko od wewnątrz a reszta już nie i właśnie Truckerek dach jest taki matowy ale to nie wina fotki tak jest w rzeczywistości i powiedzcie mi czy mam to malować od nowa jeszcze czy jakoś wypolerować ? Jeszcze taka mała przymiareczka. Tak samo na grilu jest takie trochę matowe w niektórych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Może być, ale czekaj Ty już pomalowałeś bezbarwnym że te światła robisz itd ? I rób zdjęcia w normalnym świetle lub czy coś bo z lampą ehh czasmi aż pogarsza model. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 no ale światła nie są na stałe tylko na przymiarkę mogę je w każdej chwili odczepić. No prawda z lampą błyskową tak dziwnie wygląda zaraz wyjde na dwór i cykne fotki Dobra są Wiem że przykleiłem te chromy na grill i nie pomalowałem bezbarwnym ale to nic I tylny spojlerek sie troszke uszkodził bo zachaczyłem o biurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Chodziło mi o to co jest zaznaczone na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Mi się wydaje, że trochę za bardzo się spieszysz "Wiem że przykleiłem te chromy na grill i nie pomalowałem bezbarwnym ale to nic" Takie dziwne podejście, ale twój model poprawił bym tą osłone przeciwsłoneczną bo tragedia. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Ta osłona przeciw słoneczna to poprostu dnoooooooo przez durze "D" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 A czy nie jest to odlew żywiczny firmy J.C.Lescrenier?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 To właśnie odlew J.C.Lescrenier albo KFS wiem że troche kaszane z tym wszystkim troche odwaliłem eKrystian no i chyba sie za bardzo spiesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 na 100% jest to J.C.Lescrenier bo nawet w sklepie http://modelltrucksandparts.at ten dodatek widnieje w ich ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Dla odmiany zamiast tych naklejek chromowanych przedni grill i lusterka na srebrno bym pomalował !! Ale to twoje auto więc robisz jak uważasz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi