Robbi Napisano 27 Lutego 2023 Napisano 27 Lutego 2023 Godzinę temu, mandrivecs napisał: Dodatkowo okna są tak małe, że przy zamkniętych drzwiach i włazie obrotnicy za wiele nie będzie widać. Do takich samych wniosków doszedłem. Model zamówiony. Cytuj
Robbi Napisano 1 Marca 2023 Napisano 1 Marca 2023 Witam Kolegów. Chciałem zapytać, czy mogę dołączyć się do projektu, wraz ze swoim JLTV, od RFM? Nie wymyślę tu nic rewolucyjnego, ale raźniej mi będzie budować model w zacnym towarzystwie. Model już mam, koła też, czekam tylko na blaszki do zabudowy tyłu. Już niedługo zacznę dłubaninę. Pozdrowienia. W dniu 27.02.2023 o 10:59, mandrivecs napisał: Cytuj
mandrivecs Napisano 1 Marca 2023 Napisano 1 Marca 2023 Zakładaj nowy wątek w projekcie i jedziesz... Cytuj
SnajperTBG Napisano 1 Marca 2023 Autor Napisano 1 Marca 2023 Dokładnie nowy wątek i naprzód. Ja mam stopa do przyszłego tygodnia... Za dużo pracy w pracy ale postanowiłem zrobić mu radyjka z rfma. Co by nie był taki golodupiec 1 Cytuj
SnajperTBG Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Napisano 11 Kwietnia 2023 Coś mi nie pykło i spartokiłem szybki... Potem docinanie kombinowanie. Ehhh model pomalowany na zielono jako zamknięty. Czeka teraz na washa. Fotki dzisiaj wrzucę po robocie 1 Cytuj
SnajperTBG Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Napisano 11 Kwietnia 2023 Obiecane foty. Zrobiłem go trochę Ala what if;) ma parę niedoróbek które jeszcze dojdą. Ogólnie czekam na ładna pogodę na balkonie i będzie wash i kurzenie mam też w planie ilove kita i zrobienie z jltv takiego autka Ala postapo, lub wóz ucieczkowy bogatego prepersa 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 11 Kwietnia 2023 Napisano 11 Kwietnia 2023 Ładny zielony!!!! Fajne światełka i kierunkowskazy. Mam nadzieję, że anteny przeżyją kontakt z kotem!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi