Robbi Napisano 27 Lutego 2023 Share Napisano 27 Lutego 2023 Godzinę temu, mandrivecs napisał: Dodatkowo okna są tak małe, że przy zamkniętych drzwiach i włazie obrotnicy za wiele nie będzie widać. Do takich samych wniosków doszedłem. Model zamówiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbi Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 Witam Kolegów. Chciałem zapytać, czy mogę dołączyć się do projektu, wraz ze swoim JLTV, od RFM? Nie wymyślę tu nic rewolucyjnego, ale raźniej mi będzie budować model w zacnym towarzystwie. Model już mam, koła też, czekam tylko na blaszki do zabudowy tyłu. Już niedługo zacznę dłubaninę. Pozdrowienia. W dniu 27.02.2023 o 10:59, mandrivecs napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 Zakładaj nowy wątek w projekcie i jedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 1 Marca 2023 Autor Share Napisano 1 Marca 2023 Dokładnie nowy wątek i naprzód. Ja mam stopa do przyszłego tygodnia... Za dużo pracy w pracy ale postanowiłem zrobić mu radyjka z rfma. Co by nie był taki golodupiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2023 Coś mi nie pykło i spartokiłem szybki... Potem docinanie kombinowanie. Ehhh model pomalowany na zielono jako zamknięty. Czeka teraz na washa. Fotki dzisiaj wrzucę po robocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2023 Obiecane foty. Zrobiłem go trochę Ala what if;) ma parę niedoróbek które jeszcze dojdą. Ogólnie czekam na ładna pogodę na balkonie i będzie wash i kurzenie mam też w planie ilove kita i zrobienie z jltv takiego autka Ala postapo, lub wóz ucieczkowy bogatego prepersa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Kwietnia 2023 Share Napisano 11 Kwietnia 2023 Ładny zielony!!!! Fajne światełka i kierunkowskazy. Mam nadzieję, że anteny przeżyją kontakt z kotem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Maja 2023 Share Napisano 24 Maja 2023 To już koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi