zenek_65 Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Super, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 19 minut temu, zenek_65 napisał: dziękuję Spróbuję jeszcze poszukać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 W dniu 23.11.2023 o 21:46, kopernik napisał: Lotnisko w Sudanie i nasze "Gawrony". Co oni tankowali W uzupełnieniu, nasze Gawrony w Egipcie, źródło PKF: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Listopada 2023 Share Napisano 27 Listopada 2023 Dajcie spokój z tym upałem, toć za oknem zima! Darłowo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Listopada 2023 Share Napisano 27 Listopada 2023 (edytowane) No to zima i prototyp Sokoła podczas obsługi, i rozruchu. Źródło PKF: Edytowane 27 Listopada 2023 przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 27 Listopada 2023 Autor Share Napisano 27 Listopada 2023 Podpowiedzcie, co kryły te zakończone stożkiem konstrukcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Listopada 2023 Share Napisano 30 Listopada 2023 Akcja "Zima". Mińsk Mazowiecki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 A w Poznaniu Jelcz... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 6 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2023 A u Szwedów ciut przebudowany J-32 ... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Grudnia 2023 Share Napisano 6 Grudnia 2023 Z ciśnieniową kabiną . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 6 Grudnia 2023 Share Napisano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Jedne z nowszych sprzętów na lotniskach również cywilnych. kompaktowe oczyszczarki lotniskowe typu CJS 914 SUPER II wirnikowe zgarniacze śniegu typu VF Z.1 Edytowane 6 Grudnia 2023 przez jmx62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Grudnia 2023 Share Napisano 6 Grudnia 2023 A tu już w akcji: Mińsk Maz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Grudnia 2023 Share Napisano 6 Grudnia 2023 A ja to nawet dawno temu zdobyłem i zacząłem robić model takiego Unimoga. Przerabiany z jakiegoś modelu diecast. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Grudnia 2023 Share Napisano 7 Grudnia 2023 W poszukiwaniu Mikołaja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 7 Grudnia 2023 Share Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) APM-90? Z jakiego lotniska? Edytowane 7 Grudnia 2023 przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Grudnia 2023 Share Napisano 7 Grudnia 2023 11 minut temu, jmx62 napisał: Z jakiego lotniska? Mińsk Mazowiecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 7 Grudnia 2023 Share Napisano 7 Grudnia 2023 Ostatnie zdjęli z eksploatacji w Dęblinie ale nie pamietam daty, gdzieś po 2011r. Jeden stoi w MSP w Dbln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 Bo jak jest zima to musi być zimno... Ogrzewanie Fokkera F.VIIa Warszawa 1931r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 11 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2023 Wózek pocztowy LOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Grudnia 2023 Share Napisano 13 Grudnia 2023 Krasula na Starze 66 z filmu "Na niebie i na ziemi" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Na Nowy Rok, propozycja na taką mini dioramkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia W dniu 9.12.2023 o 10:20, Grzes napisał: Bo jak jest zima to musi być zimno... Ogrzewanie Fokkera F.VIIa Warszawa 1931r. Ja dopiero dziś zauważyłem, że ma drugim planie stoi dużo większy kociołek do podgrzewania, Chyba rzadkie zestawienie. A kask mechanika wygląda jak baniak na lokomotywie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia Wrzucam dziś kilka mniej popularnych, a dostępnych na rynku modeli sprzętów, które można spotkać na naszych lotniskach. W Grupach Awaryjnych można spotkać takie dźwigi Odśnieżacz wirnikowy Takie Robury jeździły m.in. jako holowniki Limów I jeszcze taki wynalazek. Znacie? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia 3 godziny temu, Grzes napisał: Takie Robury jeździły m.in. jako holowniki Limów Grzes masz może jakieś fotki tych Roburów z Limem na uwięzi bo ja jakoś nie kojarzę takich epizodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, jmx62 napisał: Grzes masz może jakieś fotki tych Roburów z Limem na uwięzi bo ja jakoś nie kojarzę takich epizodów? Oczywiście! Takich rzeczy nie pisze po próżnicy Robury ciągały też MiGi-19 i -21 Edytowane 9 Stycznia przez Grzes 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi