DamianosPL Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Godzinę temu, _OldMan_ napisał: Eldorado się chyba już skończyło. Wszystko cacy. Tylko wysyłka troche mnie nie pokoi ze do 2 miesiecy trzeba czekać a dostawia miedzy 26 marca a 5 maj a w innych produktach 9-14 Marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Nie sadzę, DHL nagle miałby dostarczać w miesiąc? Myślę, że po zakupie i tak pokaże czas dostawy ok 4-5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, DamianosPL napisał: Wszystko cacy. A możesz konkretnie podlinkować ten aerograf ? Dobra, ps-289 w dobrej cenie, patrzyłem na ps-771, cena wzrosła dwukrotnie. Edytowane 4 Marca 2023 przez _OldMan_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 2 hours ago, _OldMan_ said: patrzyłem na ps-771, cena wzrosła dwukrotnie. Zwróć uwagę kto sprzedaje. Najlepsze ceny ma amazon, cóż za niespodzianka . Wiec spokojnie poczekaj jak wróci do oferty to niemal pewne, że tak się stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 24 minuty temu, Luljan napisał: Najlepsze ceny ma amazon, cóż za niespodzianka Na Amazonie, ale w sklepie firmowym Gunze. Kosztował ok. 24000Y a teraz 51000Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Uuuuuuu, no to klops. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 5 godzin temu, DamianosPL napisał: Wszystko cacy. Tylko wysyłka troche mnie nie pokoi ze do 2 miesiecy trzeba czekać a dostawia miedzy 26 marca a 5 maj a w innych produktach 9-14 Marzec. terminy wysyłki sa asekuracyjne, bo jak coś nie przyjdzie to z automatu paypal zwraca ci pieniądze. Normalnie to będzie kilka dni ale po covidzoe to róznie teraz bywa wiec wszędzie sa wpisywane bardzo długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi