Praetorian Napisano 1 Października 2006 Autor Share Napisano 1 Października 2006 Niestety nie mam takiego płynu. To ma być ten, który także można używać do samego przyklejania kalek?? A na cięcie na kawałki nie wpadłem, ale jak wiecie to mój pierwszy model więc będę próbował na następnych. A tak poza tym, to jak uważacie, czy jak na mój pierwszy model jest całkiem dobrze?? Pozdrawiam, Przemas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Cięcie dużych kalek na mniejsze kawałki to trafiony pomysł Sam tak robię. A co do zestawu, to wygląda bardzo fajnie, tylko szkoda, że nie ma relacji z budowy naczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Października 2006 Autor Share Napisano 3 Października 2006 Ojj nie prawda! Relacja jest z budowy flatbeda, a budę dokleiłem i domalowałem w jakieś 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Bardzo ładny kolorek modelu czymmalowałeś go !!!!!!!!! wojtek tul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 Czytaj dokładnie całą relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 Nowe fotki: Pozdrawiam, Przemol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Czym przyklejałes , sklejałes chromy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 Klejem humbrola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Szczeze to ladnie zrobiony jest ten Western Star wrecz przeciwnie to dlamnie jest dzielo jak na twoj pierwszy model czym malowales kabine i naczepe tego western stara i jaka farba bo przypadl mi do oka ten kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 Metallic dream blue. Spray. Już o tym pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 To Sory musialem niezauwarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 No model mi się bardzo podoba. Czysta praca Kolorek też jest super pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Aczkolwiek naczepa sprawia wrazenie przekrzywionej na lewą stronę (może mi sie tak wydaje ) to jako całość robi wrażenie Szkoda że na zderzaku naczepy nie usunąłeś śladów po wypychaczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 Nie wiem o które miejsca dokładnie Ci chodzi Bardzo możliwe, że szarpnę się na "oglossowanie" zestawu, ale nie jestem pewien, czy gloss humbrola nie rozpuści mi spray' a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 ale nie jestem pewien, czy gloss humbrola nie rozpuści mi spray' a Najlepiej by było, gdybyś kupił bezbarwny lakier w sprayu tej samej firmy co lakier podstawowy. Jeżeli nie chcesz a masz pewność że lakier podstawowy to akryl to polecam bezbarwny werniks Tamiya bodajże X-20. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Koniecznie zrób fotkę całego zestawu (tz ciągnik plus naczepa), bo aż się prosi pokazać . Mnie się model podoba, ładny kolorek Pokusiłbym się jeszcze o dorobienie drążka kierowniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Nie wiem o które miejsca dokładnie Ci chodzi o te w kółeczku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 Kurna nie widziałem tego wcześniej Fotki całości dam niedługo, a te dałem, co by wam smaczku narobić :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Ten metallic aż się prosi o glossa, więc kładź go bez gadania Ale co to za żółte klosze w naczepie?! Argh argh argh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 Jakie żółte, jakie żółte??!! To jest POMARAŃCZ :D:D Wiesz... kierunkowskazy i te sprawy :P A mają być czerwone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Jakie żółte, jakie żółte??!! To jest POMARAŃCZ :D:D Wiesz... kierunkowskazy i te sprawy :P A mają być czerwone?? W ameryańcach stosuje się czerwone kierunkowskazy, ale oczywiscie są też wyjątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 No tak też myślałem Ehhh.... pomyślę co z tym fantem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 niechcę nic mówić ale jest to samo co u mnie w westernie kabina przekoszona w stosunku do ramy :| a poza tym jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 niechcę nic mówić ale jest to samo co u mnie w westernie kabina przekoszona w stosunku do ramy :| a poza tym jest świetny jak przekoszona nie rozumiem zbytnio nie dopasowana czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 chodzi mi o to że wygląda jakby dostał strzała w prawy bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi