Barthass Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Dla porządku nazwa Paladin zarezerwowana jest dla wersji A6, więc nie można pisać o zrobieniu wersji IDF Paladina.Do konwersji na IDF Rochev, który powstał w oparciu o wersję A1/A2, zastosowałbym podwozie z modelu ITALERI, chyba nr kat.246, z modelem w wrsji E4/G/A1/A2. Mogę to sprawdzić dokładnie jutro, ale wydaje mi się, że podwozie Paladina A6, różni się od podwozia A1/A2. Oj, sorki moja niewiedza dała o sobie znać W kwestii M109 jestem jak na razie zielony i dopiero zaczynam zbierać materiały na temat M109 , aha i napisałem , że chce zrobić pojazd w wersji Rochev, ale na myśli miałem M109 Doher. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz BIS Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 W kwestii M109 jestem jak na razie zielony i dopiero zaczynam zbierać materiały na temat M109 , aha i napisałem , że chce zrobić pojazd w wersji Rochev, ale na myśli miałem M109 Doher. Doher to wersja rozwojowa Rochev bez zmiany wersji podstawowej wozu. Podaję link, który opisuje różnice. http://www.israeli-weapons.com/weapons/vehicles/self_propelled_artillery/m109/Doher.html Dalej proponuję do takiej konwersji użyć jako modelu podstawowego ten, który już wymieniłem wcześniej. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Wielkie dzięki za odpowiedź Kupie go sobie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Od lipca nie mam "stałego" internetu to nie zobaczyłem, że kolega klei mojego ulubionego "howitzerka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Pozdrawiam Przekonałeś mnie! Kupuję ten model! Czekamy na kolejne odcinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi