Marudek Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 Hej, Poszukuję walkaroundu samolotu Curtiss Hawk II o rejestracji D-IRIK, będącego eksponatem w Muzeum Lotnictwa w Krakowie. Jeśli ktoś ma w swoiich zbiorach zdjęcia tego samolotu to bardzo proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 Będę we wtorek w muzeum. Mogę Ci zrobić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 18 Marca 2023 Autor Share Napisano 18 Marca 2023 Wow! Będę bardzo zobowiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 (edytowane) Kilka z zdjęć z forum.odkrywca: https://forum.odkrywca.pl/topic/727592-eksponaty-mlp-w-sluzbie/ I tu kilka fotek: https://forum.ioh.pl/viewtopic.php?t=30435&sid=36ddbf2ea7cf0244da3d2ec548086ef5 Edytowane 18 Marca 2023 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 18 Marca 2023 Autor Share Napisano 18 Marca 2023 Hej, Wielkie dzięki za linki. Ale te foty już mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 Tak myślałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 Jeśli to Ci coś da to znalazłem u siebie mega stare zdjęcie ( z 2009 r) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 19 Marca 2023 Autor Share Napisano 19 Marca 2023 Hej, Jasne - bardzo dziękuję jeśli masz więcej to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 19 Marca 2023 Autor Share Napisano 19 Marca 2023 Hej, Znowu potrzebuję Waszej pomocy Czy wiecie może co to za logo zaznaczone czerwoną strzałką? Bo to zaznaczone żółtą strzałką to zdaje się jest to: Powyższe oznaczenia były namalowane na samolocie o rejestracji D-3165, ale myślę, że D-IRIK miał te same napisy. Natomiast D-3165 nie ma tego owalnego loga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 19 Marca 2023 Autor Share Napisano 19 Marca 2023 OK znalazłem Zaraz narysuję kalkomanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 19 Marca 2023 Share Napisano 19 Marca 2023 14 godzin temu, Marudek napisał: Hej, Jasne - bardzo dziękuję jeśli masz więcej to poproszę Niestety, zrobiłem tylko to jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 20 Marca 2023 Share Napisano 20 Marca 2023 Rok 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 20 Marca 2023 Autor Share Napisano 20 Marca 2023 Dzięki, To też już mam - ale przynajmniej teraz wiem, że w tym stanie samolot był ładnych parę lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 20 Marca 2023 Share Napisano 20 Marca 2023 21 minut temu, Marudek napisał: To też już mam Tego nie mogłeś mieć, ale w takim samym ujęciu owszem, bo stał w kącie i trudno było i zrobić inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 20 Marca 2023 Autor Share Napisano 20 Marca 2023 A - to racja. Mam zdjęcia kadłuba w tym kącie w kilku ujęciach. Niestety wszystkie są jedynie poglądowe... ale już znalazłem sposób na rozrysowanie kratownicy kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi