zegeye Napisano 22 Marca 2023 Share Napisano 22 Marca 2023 (edytowane) Model w zasadzie z pudła. Dodałem tylko pasy Edka i wymieniłem lufy działek na plastikowe, ale z tamijowskich zerówek. Sam model dość przyjemny w budowie, jednak technologicznie widać i czuć że ma już parę lat... Edytowane 22 Marca 2023 przez zegeye 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Marca 2023 Share Napisano 22 Marca 2023 Bardzo sympatyczny grubasek trochę mało obdrapany jak na skośnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 22 Marca 2023 Share Napisano 22 Marca 2023 A ja nie za bardzo lubię takie obdrapańce jak to wszyscy widzą japońskie maszyny. Chyba nie wszystkie były ułachane niemiłosiernie aż do gołej blachy? Jestem jak najbardziej za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 25 Marca 2023 Share Napisano 25 Marca 2023 W dniu 22.03.2023 o 19:15, jachud3 napisał: Bardzo sympatyczny grubasek trochę mało obdrapany jak na skośnego Tylko po co , rozwalony i porzucony https://pacificwrecks.com/aircraft/n1k2/341-S-6/n1k2-george-color.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi