Witek Cisłak Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja Zawody zakończone Leopardy przed Abramsami i K2, najlepsza załoga Abrams. Na zakończenie pluton Abramsów biorących udział w zawodach od UA0670T BEKENBAŁER, UA 0714T, UA 0667T NABU i UA 0655T (UA 0712T rezerwowy) i kilka świetnych zdjęć z zawodów. Zwłaszcza "Abramsie oczy" są super. Pozdrowienia Witek 3 Cytuj
Witek Cisłak Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja Dzięki stanowczo i z bezlitosną konsekwencją stosowanemu rozkazowi maskowania numerów rejestracyjnych (kto to wymyślił? ) mamy niezłą zabawę szukaniu oznakowań pojazdów wojskowych. Dzisiaj litościwe redaktory z PZ zaspały dzięki czemu mamy wyraźne rejestracje kilku Abramsów jaki całego oznakowania tychże w 1.Batalionie Czołgów. Miłego oglądania. Dzięki ci PZ. 1 Cytuj
Witek Cisłak Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja (edytowane) I jeszcze cały parking czołgów. I kolejny kwiatek z rejestracjami BEKENBAŁER ocenzurowany UA 0714T już nie bardzo Pozdrowienia Witek PS. Nie zmieściło się w poprzednim poście więc z musu post pod postem. PS 2. A co to takiego BEKENBAŁER ma wewnątrz pokrywy włazu dowódcy ? Jakaś poduszka przeciwwstrząsowa czy kie licho ? Edytowane 8 Maja przez Witek Cisłak 2 Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja 24 minuty temu, Witek Cisłak napisał: I jeszcze cały parking czołgów. I kolejny kwiatek z rejestracjami BEKENBAŁER ocenzurowany UA 0714T już nie bardzo Pozdrowienia Witek PS. Nie zmieściło się w poprzednim poście więc z musu post pod postem. PS 2. A co to takiego BEKENBAŁER ma wewnątrz pokrywy włazu dowódcy ? Jakaś poduszka przeciwwstrząsowa czy kie licho ? W bekenbałerze przednie numery starł piasek, a we włazie jest wklejona na silver tejpa mapa terenu 1 1 Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja Na FB 10. BKP pojawiło się chyba najlepsze dotychczas zdjęciu pokazujące napis na lufie NABU. Dość fikuśna czcionka, swoją drogą. 2 Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja 1 godzinę temu, Kapitan_Kurt napisał: W bekenbałerze przednie numery starł piasek, a we włazie jest wklejona na silver tejpa mapa terenu Z ciekawości: czemu niektóre czołgi batalionu, w tym Twój, nadal mają na błotniku nazwę statku (którym jak się domyślam przybyły) i 'numer przesyłki'? Cytuj
Witek Cisłak Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja (edytowane) A właśnie kolega caughtinthemiddle podpowiedział mi że BEKENBAŁER jest bohaterem pewnej rolki, no powiedzmy jednym z bohaterów. Tutaj rolka: https://www.facebook.com/reel/1279272186977527 Edytowane 8 Maja przez Witek Cisłak Cytuj
Witek Cisłak Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja 1 godzinę temu, caughtinthemiddle napisał: Na FB 10. BKP pojawiło się chyba najlepsze dotychczas zdjęciu pokazujące napis na lufie NABU. Dość fikuśna czcionka, swoją drogą. Na tym też świetnie widać. Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja Godzinę temu, caughtinthemiddle napisał: Z ciekawości: czemu niektóre czołgi batalionu, w tym Twój, nadal mają na błotniku nazwę statku (którym jak się domyślam przybyły) i 'numer przesyłki'? A jakoś się tak to uchowało i zostało. Niektóre mają pomazane, a niektóre nie Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja (edytowane) Z bliska Edytowane 8 Maja przez Kapitan_Kurt 2 1 Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja 29 minut temu, Witek Cisłak napisał: Na tym też świetnie widać. Tego nie znalazłem na FB, a MW niestety bardzo kompresuje zdjęcia, więc z Twojego pierwotnego wpisu z tą fotą wyciągnąć mogłem tylko coś takiego: 1 Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja 16 minut temu, Kapitan_Kurt napisał: Z bliska O dzięki dobry człowieku. A można prosić o podobne close-upy z Twojego wozu (napisy na lufie, godło na skrzynce, w sumie też Punisher, bo na najlepszym dostępnym zdjęciu antena trochę go zasłania )? Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja Teraz, caughtinthemiddle napisał: O dzięki dobry człowieku. A można prosić o podobne close-upy z Twojego wozu (napisy na lufie, godło na skrzynce, w sumie też Punisher, bo na najlepszym dostępnym zdjęciu antena trochę go zasłania )? Dużo nie powiem, ale rzeknę że będziesz Pan zadowolony 3 Cytuj
Witek Cisłak Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja 29 minut temu, caughtinthemiddle napisał: Tego nie znalazłem na FB, a MW niestety bardzo kompresuje zdjęcia, więc z Twojego pierwotnego wpisu z tą fotą wyciągnąć mogłem tylko coś takiego: Bo na pierwotnym faktycznie słabo widać, to nowsze ściągnąłem skądś ale nie pamiętam już skąd tyle tego jest w sieci, tu jedno zdjęcie tam drugie. Pozdrowienia Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja 33 minuty temu, Kapitan_Kurt napisał: 34 minuty temu, caughtinthemiddle napisał: O dzięki dobry człowieku. A można prosić o podobne close-upy z Twojego wozu (napisy na lufie, godło na skrzynce, w sumie też Punisher, bo na najlepszym dostępnym zdjęciu antena trochę go zasłania )? Dużo nie powiem, ale rzeknę że będziesz Pan zadowolony O to by było pięknie . A ja mam pytanie w jakim kolorze są oznaczenia kompanii na NABU i innych, bo na większości niby czarne a na kilku zdjęciach jakieś szare czy też niebieskoszare ? Pozdrowienia Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano 13 Maja Napisano 13 Maja To jeszcze dwa BEKENBAŁEROWE screeny z rolki jaka ukazała się na fb 1.Batalionu Czołgów. Pozdrowienia Witek 2 Cytuj
Witek Cisłak Napisano 13 Maja Napisano 13 Maja I takie obrazki końcówki lufy też tam się znalazły. Cytuj
Witek Cisłak Napisano 14 Maja Napisano 14 Maja A takie coś wylazło na lufie M1A1FEP z 1. Warszawskiej Brygady Pancernej 1 Cytuj
Witek Cisłak Napisano 15 Maja Napisano 15 Maja Korekta, po dokładnym obejrzeniu rolki okazało się że FURIA to M1A2 SEP V3. Tak więc reszta screenów będzie w odpowiednim dziale. Cytuj
Witek Cisłak Napisano 28 Maja Napisano 28 Maja (edytowane) Z dużym prawdopodobieństwem HETMAN z prawej strony oraz nowa nazwa GHOST. Pozdrawiam Witek PS. Jednak przy powiększeniu fotki z innego źródła bardziej wygląda na HIMEN a nie HETMAN. Edytowane 28 Maja przez Witek Cisłak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi