Seweryn Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Nabyłem ostatnio model Chevy Titana - bliźniak GMC Astro, jedna z pierwszych edycji AMT jeszcze z lat 70tych. Kocham stare amerykańskie cabovery, ogólnie stare amerykańskie trucki. O modelu napiszę w samych superlatywach, podoba mi sie wszystko, chromy lepsze niż w Italeri, odlewy, faktura części, na podłodze kabiny od zewnątrz jakieś imitacje przewodów, niby nic ale Iteleri proponuje w tym miejscu płytke plastikową ze śladami po wypychaczach Model według mojej opini bije współczesne gnioty Italeri. Jedynym mankamentem sa opony - totalna porażka, ale coś pokombinujemy Zdaję sobie sprawe że późniejsze reedycje moga mieć jakieś nadlewy itp, ale mój model jest świetny Nie jest to mój pierwszy stary truck AMT i na 100% nie ostatni. Może nawet powędruje od razu na warsztat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqs Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Piękny Aż mnie nachodzi chęć na coś starego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł216 Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Ile cie wyszedł z przesyłką??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seweryn Posted August 23, 2008 Author Share Posted August 23, 2008 110zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Ładny model Nowesze modele AMT mają już o wiele lepsze opony, formy zapewne są stare Bardzo tanio go kupiłeś (zapewne na allegro), miałem ochotę na niego ale dałem se na wstrzymanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł216 Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 To bardzo tanio jak na taki model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seweryn Posted August 23, 2008 Author Share Posted August 23, 2008 Kupiłem na allegro, dziwiłem sie że nie było chętnych i łyknąłem go za 99 zeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Fajny model szkoda że nie można kupić trucków amt w polskich sklepach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 hehe obserwowałem go, fakt cena kusiła bo tylko 99zł , ale tak samo dałem na wstrzymanie . Mam nadzieje, że wkrótce na warsztat trafi :>? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seweryn Posted August 23, 2008 Author Share Posted August 23, 2008 To Panowie jak znowu bedzie jakiś stary truck z AMT na allegro proponuję znowu dać na wstrzymanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irizar Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Też go widzialem na allegro , ale kupiłem Scanie R. Teraz bede kupwał Scanie LB ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 To Panowie jak znowu bedzie jakiś stary truck z AMT na allegro proponuję znowu dać na wstrzymanie Heheh , jak coś żadkiego i fajnego to nie mówie, że nie powalcze o niego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanc. Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 ten model jest w zapowiedziach AMT na ten rok więc NA PEWNO pojawi się na aukcjach pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seweryn Posted August 28, 2008 Author Share Posted August 28, 2008 Wiem na wrzesień chyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanc. Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Wiem na wrzesień chyba. czyli wczesniej jak w listopadzie nie ujrzy światła dziennego ale warto poczekać,ma kosztować 37,50 $ pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seweryn Posted August 28, 2008 Author Share Posted August 28, 2008 Wiem na wrzesień chyba. czyli wczesniej jak w listopadzie nie ujrzy światła dziennego ale warto poczekać,ma kosztować 37,50 $ pozdr. Z wysyłka i tak wyjdzie tyle ile ja dałem ,a mam pierwszy wypust. Dobrze że AMT zaczęło wydawać reedycje swoich genialnych starych trucków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus270393 Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Seweryne, zazdroszczę Ci tego trucka, chciałem zalicytować na niego ale kasy nie miałem, teraz żałuję :( Mam takie pytanko, skąd wiecie kiedy, pojawi się dany model? Miałem zamawiać go przez ebay.com lecz nie umiem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts