Seweryn Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Nabyłem ostatnio model Chevy Titana - bliźniak GMC Astro, jedna z pierwszych edycji AMT jeszcze z lat 70tych. Kocham stare amerykańskie cabovery, ogólnie stare amerykańskie trucki. O modelu napiszę w samych superlatywach, podoba mi sie wszystko, chromy lepsze niż w Italeri, odlewy, faktura części, na podłodze kabiny od zewnątrz jakieś imitacje przewodów, niby nic ale Iteleri proponuje w tym miejscu płytke plastikową ze śladami po wypychaczach Model według mojej opini bije współczesne gnioty Italeri. Jedynym mankamentem sa opony - totalna porażka, ale coś pokombinujemy Zdaję sobie sprawe że późniejsze reedycje moga mieć jakieś nadlewy itp, ale mój model jest świetny Nie jest to mój pierwszy stary truck AMT i na 100% nie ostatni. Może nawet powędruje od razu na warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Piękny Aż mnie nachodzi chęć na coś starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Ile cie wyszedł z przesyłką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 23 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2008 110zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Ładny model Nowesze modele AMT mają już o wiele lepsze opony, formy zapewne są stare Bardzo tanio go kupiłeś (zapewne na allegro), miałem ochotę na niego ale dałem se na wstrzymanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 To bardzo tanio jak na taki model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 23 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Kupiłem na allegro, dziwiłem sie że nie było chętnych i łyknąłem go za 99 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Fajny model szkoda że nie można kupić trucków amt w polskich sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 hehe obserwowałem go, fakt cena kusiła bo tylko 99zł , ale tak samo dałem na wstrzymanie . Mam nadzieje, że wkrótce na warsztat trafi :>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 23 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2008 To Panowie jak znowu bedzie jakiś stary truck z AMT na allegro proponuję znowu dać na wstrzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Też go widzialem na allegro , ale kupiłem Scanie R. Teraz bede kupwał Scanie LB ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 To Panowie jak znowu bedzie jakiś stary truck z AMT na allegro proponuję znowu dać na wstrzymanie Heheh , jak coś żadkiego i fajnego to nie mówie, że nie powalcze o niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdanc. Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 ten model jest w zapowiedziach AMT na ten rok więc NA PEWNO pojawi się na aukcjach pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Wiem na wrzesień chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdanc. Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Wiem na wrzesień chyba. czyli wczesniej jak w listopadzie nie ujrzy światła dziennego ale warto poczekać,ma kosztować 37,50 $ pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Wiem na wrzesień chyba. czyli wczesniej jak w listopadzie nie ujrzy światła dziennego ale warto poczekać,ma kosztować 37,50 $ pozdr. Z wysyłka i tak wyjdzie tyle ile ja dałem ,a mam pierwszy wypust. Dobrze że AMT zaczęło wydawać reedycje swoich genialnych starych trucków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus270393 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Seweryne, zazdroszczę Ci tego trucka, chciałem zalicytować na niego ale kasy nie miałem, teraz żałuję :( Mam takie pytanko, skąd wiecie kiedy, pojawi się dany model? Miałem zamawiać go przez ebay.com lecz nie umiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi