Adamo722 Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 Witam Dla zainteresowanych Model jednego z asów Luftwaffe w jednostce JG26 okres Grudzień 1940 Francja 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 Generalnie bardzo ładny Emil, schludnie pomalowany nie sponiewierany, ja takie lubię Nie bardzo tylko rozumiem tej mody na "błotniste okopcenia" za komorami podwozia, oczywiście nie neguje faktu podnoszenia jakiegoś kurzu czy drobin błota przy starcie/lądowaniu, ale tak się składa że mieszkam w rejonie budowy trasy S7 i nawet jak drogowcy porządnie zleją drogi wokół to nie mam tak zbryzganego auta jak niektóre modele imitują zbryzganie od spodu, ale to tylko moje dygresje Pozdrawiam ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 Podoba się, fajny Emil. W kwestii brudów pod spodem to różnie bywało, ale środkiem to nie bardzo błotko. Tam się potrafił ciągnąć kopeć, od wydechów, aż po kółko ogonowe. Na Bf-ach układał się dość charakterystycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 O spodzie już było. Poza tym hitlersyńskie zło w czystej postaci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi