dweler Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam Po roku przerwy(wojsko i takie tam glupoty )cos sie udalo zmontowac. Model bardzo przyjemny i zawiera duzo bajerow w zestawie.malowanie jednolite model masterem dunkerlgelb.figurka tak na sztuke.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 No figurka rzeczywiście na sztukę, reszta przyjemna dla oka, może tylko te łańcuchy bardziej do krowy na pastwisku pasują Tak czy inaczej, jest ok. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Sam model ładnie zrobiony. Uwagi j.w. Mam pytanie: Z czego zrobiona jest trawa i kwiatki? Sama trawka wygląda troche glonowato. Cos jak dno morza. Pozdrawiam. Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Chyba jedno, a może dwa ogniwa za dużo. Na fotkach Ferdinandy często mają nawet napiętą lekko górną gąskę. Domyślam się że sugerowałeś się instrukcją DML-a ale coś czuję że podobnie jak w Panzer IV Dragon przesadził z ilością ogniw na gąskę. Jeśli chodzi o fotki to troszkę za ciemne... Sam model ładnie wykonany, choć popracowałbym nad figurką bo jest najsłabszym elementem dioramki i psuje ogólnie ładny, całościowy wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Jak dla mnie super! Bardzo się podoba, mimo iż na pierwszym zdjęciu krzywa lewa gąska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Oj, Oj bardzo mi się podoba ta góra stali. A malowanie gąsienic szczególnie z przodu no super. Ten kolor też jest taki cacy. Odpryski i otarcia są bardzo naturalne. Jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 dzieki wielkie za wszytkie komenty CZAK45:trafiles w dziesiatke,zaiste sa to wysuszone glony,uformowane w kepki trawy o tak: zas kwiatki to starte nozykiem roznokolorowe pastele olejne,poprzyklejane na wikol.cos takiego: pozatym wkarczam w nowa faze i przesiadam sie z malucha na mercedesa.czyli z tego wynalazku: na taki bajer: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art1992 Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 No fajny aeroset. Tylko powiem to znów. Z aerografu nie powinno się cieszyć szybciej niż po 3 miesiącach pracy bo wystarczy jeden fałszywy ruch przy rozkladaniu(dysza, igła) i aerek nie działa zupełnie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Umknąłby mi, a szkoda, modelik fajny(dla mnie dopiero baza do syfienia itd, ale to dla mnie) Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi