Boch Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2023 W dniu 3.06.2023 o 22:43, tenzan napisał: Świetny model, widać wysiłek włożony w jego wykonanie, ale i research historyczny też godny uwagi. Gratulacje za jedno i drugie Dziękuję. Cieszę się, że całość się spodobała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welder Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 Świetna praca, zarówno rys historyczny, wykonanie modelu jak i sama prezentacja - choć przyznam że mi osobiście brakuje na zdjęciach choćby lekkiego cienia na podłożu. W tym momencie mam wrażenie jakby model był zawieszony w próżni, ale może właśnie taki był zamysł? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 W pełni zasłużona "Fotka Admina" Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 7 Czerwca 2023 Share Napisano 7 Czerwca 2023 Absolutnie fenomenalny! Piękne zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 7 Czerwca 2023 Share Napisano 7 Czerwca 2023 Piękny model, dziękuję za przybliżenie sylwetki pilota, faktycznie postać zasługuje na pamięć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 8 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2023 W dniu 5.06.2023 o 17:10, welder napisał: Świetna praca, zarówno rys historyczny, wykonanie modelu jak i sama prezentacja - choć przyznam że mi osobiście brakuje na zdjęciach choćby lekkiego cienia na podłożu. W tym momencie mam wrażenie jakby model był zawieszony w próżni, ale może właśnie taki był zamysł? Dziękuję. Przy monitorze IPS ustawiałem tak postprodukcję zdjęcia, żeby wspomniany cień był. U mnie jest widoczny, choć subtelnie. Na pewno kwestia wyświetlacza, na którym oglądane jest zdjęcie jest tutaj kluczowa. Przy tak subtelnych nastawach, cień może niknąć w czerni. W dniu 5.06.2023 o 20:22, Slawek_26869 napisał: W pełni zasłużona "Fotka Admina" Gratulacje Bardzo dziękuję. W dniu 7.06.2023 o 08:45, Juffre napisał: Absolutnie fenomenalny! Piękne zdjęcia Dziękuję, cieszę się, że Ci się podobają. 16 godzin temu, winrich napisał: Piękny model, dziękuję za przybliżenie sylwetki pilota, faktycznie postać zasługuje na pamięć. Oj zdecydowanie zasługuje, a takich Postaci mamy zdecydowanie w naszej historii więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 8 Czerwca 2023 Share Napisano 8 Czerwca 2023 Piękny jest ten model. Gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 10 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2023 W dniu 8.06.2023 o 19:49, kowal76 napisał: Piękny jest ten model. Gratulacje ! Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi