Jump to content

Zapomniany As - Nieuport XXI CSM 1/32

Boch
 Share

Recommended Posts

W dniu 3.06.2023 o 22:43, tenzan napisał:

Świetny model, widać wysiłek włożony w jego wykonanie, ale i research historyczny też godny uwagi. Gratulacje za jedno i drugie 👍

Dziękuję. Cieszę się, że całość się spodobała.

• Like 1

Świetna praca, zarówno rys historyczny, wykonanie modelu jak i sama prezentacja - choć przyznam że mi osobiście brakuje na zdjęciach choćby lekkiego cienia na podłożu. W tym momencie mam wrażenie jakby model był zawieszony w próżni, ale może właśnie taki był zamysł?

• Thanks 1

W dniu 5.06.2023 o 17:10, welder napisał:

Świetna praca, zarówno rys historyczny, wykonanie modelu jak i sama prezentacja - choć przyznam że mi osobiście brakuje na zdjęciach choćby lekkiego cienia na podłożu. W tym momencie mam wrażenie jakby model był zawieszony w próżni, ale może właśnie taki był zamysł?

Dziękuję. Przy monitorze IPS ustawiałem tak postprodukcję zdjęcia, żeby wspomniany cień był. U mnie jest widoczny, choć subtelnie. Na pewno kwestia wyświetlacza, na którym oglądane jest zdjęcie jest tutaj kluczowa. Przy tak subtelnych nastawach, cień może niknąć w czerni. 

W dniu 5.06.2023 o 20:22, Slawek_26869 napisał:

W pełni zasłużona "Fotka Admina" :super: Gratulacje :piwo:

Bardzo dziękuję.

W dniu 7.06.2023 o 08:45, Juffre napisał:

Absolutnie fenomenalny! Piękne zdjęcia

Dziękuję, cieszę się, że Ci się podobają. 

16 godzin temu, winrich napisał:

Piękny model,

dziękuję za przybliżenie sylwetki pilota, faktycznie postać zasługuje na pamięć.

Oj zdecydowanie zasługuje, a takich Postaci mamy zdecydowanie w naszej historii więcej.