KRL Napisano 31 Maja 2023 Share Napisano 31 Maja 2023 Na mój warsztat wpadł Messerschmitt Bf-110E Hobby 2000 1:32 jest to przepak starego modelu Revell. Model bardzo słaby zarówno jeżeli chodzi o detal jak i spasowanie. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 31 Maja 2023 Share Napisano 31 Maja 2023 19 minut temu, KRL napisał: Model bardzo słaby zarówno jeżeli chodzi o detal jak i spasowanie. No ale jak widać na załączonych obrazkach wybrnąłeś i to całkiem ładnie. Model fajnie i nie przesadnie zmęczony, może tylko opony bym trochę przykurzył ale ogólnie podoba się. Zgodnie z Twoją maksymą, jest efekciarsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 31 Maja 2023 Share Napisano 31 Maja 2023 Fajny,malowanie i brudzenie typowe dla twojego stylu,ja lubię styrane maszyny,bardzo sie podoba.Co do modelu to mnie zmartwiłeś trochę,nie jest to przepak Revella jak napisałeś tylko Dragona(choć Revell tez go do siebie pakował) i spodziewałem się dobrej pasowalności,co do detalu cuż,mam dwa,orginalny Dragonowski i Hobby 2000 i uważam ze biedy nie ma,co najwyżej pole otwarta do scratchu,:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 31 Maja 2023 Autor Share Napisano 31 Maja 2023 Dzięki forum człowiek dowiaduje się czegoś za co serdecznie dziękuję. Byłem pewny że Hobby 2000 i Dragon przepakowali model Revell. Mój błąd a raczej brak wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Maja 2023 Share Napisano 31 Maja 2023 Dokładnie, to Dragon. Te same problemy ze spasowaniem, są z Dragonem w skali 1:48. Ale warto się pomęczyć. Twój wygląda bardzo dobrze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 (edytowane) Kawał dobrego modelarstwa, świetne zdjęcia i ogólna całość. Co do zestawu, to poczułem lekki zawód Twoją opinią. Myślałem, że to będzie dobry model. Edytowane 2 Czerwca 2023 przez Boch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2023 16 godzin temu, Boch napisał: Kawał dobrego modelarstwa, świetne zdjęcia i ogólna całość. Co do Estawu, to poczułem lekki zawód Twoją opinią. Myślałem, że to będzie dobry model. Złożyć się da jak widać ale nie jest to czysta przyjemna modelarska robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Czerwca 2023 Share Napisano 2 Czerwca 2023 23 godziny temu, Boch napisał: Myślałem, że to będzie dobry model. Generalnie to jest dobry model, trzeba się tylko do niego przyłożyć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi