Panzer Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Przedstawiam kolejny model. Jest to zestaw przeciwlotniczy ZSU-23-4U1 w barwach elbląskiej dywizji zmechanizowanej w połowie lat 90-tych. Dane otrzymałem od kolegi mjr. K. Przyznaję się bez bicia, że dałem ciała z kalkami ale znalazłem bardzo stare i na żadną chemię nie reagowały. Trochę mało fotek ale to z braku czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafisz Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Ten czarny kolor np. na wieży jest nierealistyczny, zbyt czysty, mogłeś trochę go zmieszać z np. białym [90% czarny+10%biały]. Taka mała sugestia z mojej strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 ZSU-23-4 w polskich barwach Mniam Fajnie, że nie kolejny Tygrys lub Sherman Pogratulować Ale z uwag, to faktycznie czarny nie taki jak trzeba - u nas jest mocno matowy, raczej taki czarno szary. A całość chyba też warto trochę zmatowić. Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Trafił w me gusta, super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 model fajny, ale czy powinno być tyle ogniw w gąsienicach bo jest ich dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2008 To fakt tu miałem solidne problemy. Coś jest nie tak w samym modelu. Widziałem na zagranicznych fotkach modeli że pojawiły się te same błędy co u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Zbyt agresywny ten czarny, rozjaśnij go troszkę, a śladów eksploatacji też nie zrobiłeś szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Trochę go brudziłem ale odprysków czy zarysowań nie robiłem bo tak naprawdę w realu tego na wozach jest mało. Znam to z codziennej praktyki. Jak złom stoi w garażu to tak bywa. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 A mi się podoba, bo widziałem go w Elblągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Model bardzo ładny i te błotko też realistyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Zawsze mi sie podobała Szyłka. Ta też. Jest w 72 model w rozsadnej cenie? P.S. Ten pojazd ma takie zawieszenie jak PT-76? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Podoba mi się cały model gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 P.S. Ten pojazd ma takie zawieszenie jak PT-76? tak ale nie umie pływać jak PT-76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Za sam temat masz u mnie z wiadomych względów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi