Amarok Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 (edytowane) Hej! Widzę na oficjalnej Iwata aerograf za ok. 300 dolców -> dokładnie ten model https://www.iwata-airbrush.com/hp-th-hiline-airbrush.html. U nas cena ponad 2200zł albo lepiej. Skąd taka marża? Czy znacie sprawdzone sklepy gdzie można kupić "za normalne" pieniądze? Edytowane 1 Lipca 2023 przez Amarok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 3 godziny temu, Amarok napisał: Skąd taka marża? Na złotówki już masz ok. 1500, jako importer biznesowy na pewno zapłacisz cło i VAT (23%), opłać transport, chcesz też coś zarobić na tym. Robi się 2200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 Zamów ze sklepu w japoni - nawet jeżeli dowalą ci cło i vat to i tak wyjdzie taniej niż u nas. Sprawdzone organoleptycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Lipca 2023 Share Napisano 2 Lipca 2023 16 godzin temu, Amarok napisał: Hej! Widzę na oficjalnej Iwata aerograf za ok. 300 dolców -> dokładnie ten model https://www.iwata-airbrush.com/hp-th-hiline-airbrush.html. U nas cena ponad 2200zł albo lepiej. Skąd taka marża? Czy znacie sprawdzone sklepy gdzie można kupić "za normalne" pieniądze? Po co Ci taki kombajn BIZON do czereśni, kup normalnego japońca Sparmax SP-35 - tym pomalujesz cały świat, https://www.fine-art.com.pl/aerograf-sparmax-sp-35.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 2 Lipca 2023 Share Napisano 2 Lipca 2023 Na Anazonue japońskim masz 0,5 procona za circa 10000 yenów plus przesyłka. Sprawdź. Oczywiście to aero tego samego typu co ten o który pytasz. A marża………. stary, pewnie jest elitarno unikalny jak Hurek Army . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 da radę go kupić do 600zł plus wysyłka i opłaty celne. uważam że promowanie g*wna z chin w temacie o iwacie jest nie na miejscu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu_82 Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 (edytowane) Ja właśnie wczoraj zamawiałem Iwatę HP-CR (dysza 0,5 mm) na japońskim Amazonie. Z przesyłką do Polski wyszło 11.900 jenów, z konta pobrało mi 360,93 zł. Edit: Dzisiaj, w czwartek, odebrałem przesyłkę z Japonii z aerografem. Przesyłka przyszła kurierem, nie została doliczona żadna dodatkowa kwota za cło, ani VAT. Uważam zakup za bardzo udany, bardzo korzystny cenowo, a samą dostawę za ekspresową. Edytowane 6 Lipca 2023 przez radziu_82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi