Panzer Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Czołg ciężki KW-2 z 2 DPac. czerwiec 1941. Firma Trumpeter Czołg lekki T-26 model 1935 Mongolia lato 1939. Firma Zvezda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 W KW kółka podtrzymujące gąski oraz koło napędowe i napinające powinny być starte do gołego metalu na obręczach , a są zielone. To samo tyczy się koła napędowego i napinającego T-26, a tak poza tym ładnie się prezentują, aczkolwiek jak na mój gust bardziej potraktowałbym je wachem i suchym pędzelkiem. Ciekawe coby zostało z t-26 po "stuknięciu" z lufy KW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Ciekawe coby zostało z t-26 po "stuknięciu" z lufy KW? a co by było gdyby dziecku przyładował Pudzian??? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 To naprawde jest ta sama skala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Panzer, gdzie, jesli można wiedzieć, dorwałeś model Zvezdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Panzer, gdzie, jesli można wiedzieć, dorwałeś model Zvezdy? Model T-26 Zvezdy kupiłem 4 lata temu w Poznaniu, było ich sporo w sklepach modelarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 To naprawde jest ta sama skala?? W rzeczy samej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Uwielbiam kontrasty i skrajności Dlatego podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 To naprawde jest ta sama skala?? W rzeczy samej. No to niezłe proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Coś pięknego! szczególnie mnie interesuje T-26 Mógłbyś opisać w skrócie jego sklejalność i ewentualne byki popełnione przez firme? W KW na drugim zdjęciu widać klej pod tą zwiniętą szmatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 [quoe]było ich sporo w sklepach modelarskich. Niestety. "było" to chyba tutaj słowo klucz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 2 Września 2008 Autor Share Napisano 2 Września 2008 Moje gratulacje za sokoli wzrok szlachcik1. Mój niestety od komputera nawala. Co do sklejalności T-26 to w zasadzie nie miałem większych problemów. Obróbka części i takie tam jak to w Zveździe. Ale uwaga, nieco za mało jest traków w taśmie gąsienicowej. Musiałem kupić zestaw gąsienic standardowy dla 7TP i innych podobnych złomów. Ciekawostką jest to że można zrobić z tego zestawu nie tylko model 1936 ale i starsze. W sumie modelik przyjemny i ciekawy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Mhm, czyli warty uwagi, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi