Erni Napisano 24 Lipca 2023 Autor Napisano 24 Lipca 2023 6 minut temu, mandrivecs napisał: Jakieś dodatki montowałeś? Siatki tylko dodałem i tobołki. Model tak rewelacyjny że szkoda kasy na dodatki. Cytuj
mandrivecs Napisano 25 Lipca 2023 Napisano 25 Lipca 2023 10 godzin temu, Erni napisał: Siatki tylko dodałem i tobołki. Model tak rewelacyjny że szkoda kasy na dodatki. Dzięki za info. Model i podstawka mi się podobają - trzymasz już Swój wyskoki poziom, poniżej którego nie schodzisz. Jedyna uwaga - Wietnam (jak i cała okolica równika) to ziemia bardziej brunatna, czerwonawa - taki charakterystyczny kolor. Tutaj masz podstawkę i kurz w standardowym żółtawo-szarawym kolorze Cytuj
Erni Napisano 25 Lipca 2023 Autor Napisano 25 Lipca 2023 43 minuty temu, mandrivecs napisał: Dzięki za info. Model i podstawka mi się podobają - trzymasz już Swój wyskoki poziom, poniżej którego nie schodzisz. Jedyna uwaga - Wietnam (jak i cała okolica równika) to ziemia bardziej brunatna, czerwonawa - taki charakterystyczny kolor. Tutaj masz podstawkę i kurz w standardowym żółtawo-szarawym kolorze Niekoniecznie widziałem próbki ziemi z różnych części Wietnamu i była od czerwonej po klasyczna ziemistą. To w modelach sie tak utarło że ma być czerwona ale jak ogladniesz dokladnie foty to jest i klasyczny kolor. Cytuj
Betinho Napisano 26 Lipca 2023 Napisano 26 Lipca 2023 W dniu 25.07.2023 o 10:03, mandrivecs napisał: Dzięki za info. Model i podstawka mi się podobają - trzymasz już Swój wyskoki poziom, poniżej którego nie schodzisz. Jedyna uwaga - Wietnam (jak i cała okolica równika) to ziemia bardziej brunatna, czerwonawa - taki charakterystyczny kolor. Tutaj masz podstawkę i kurz w standardowym żółtawo-szarawym kolorze To akurat nieprawda. W regionie dominuje ziemia podobna do naszej. Inny mit, że tam są wszędzie palmy 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi