Erni Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 M551 Sheridan Tamiya 1/35 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 Bardzo solidny model jak zwykle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 Jakieś dodatki montowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 24 Lipca 2023 Autor Share Napisano 24 Lipca 2023 6 minut temu, mandrivecs napisał: Jakieś dodatki montowałeś? Siatki tylko dodałem i tobołki. Model tak rewelacyjny że szkoda kasy na dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 10 godzin temu, Erni napisał: Siatki tylko dodałem i tobołki. Model tak rewelacyjny że szkoda kasy na dodatki. Dzięki za info. Model i podstawka mi się podobają - trzymasz już Swój wyskoki poziom, poniżej którego nie schodzisz. Jedyna uwaga - Wietnam (jak i cała okolica równika) to ziemia bardziej brunatna, czerwonawa - taki charakterystyczny kolor. Tutaj masz podstawkę i kurz w standardowym żółtawo-szarawym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 25 Lipca 2023 Autor Share Napisano 25 Lipca 2023 43 minuty temu, mandrivecs napisał: Dzięki za info. Model i podstawka mi się podobają - trzymasz już Swój wyskoki poziom, poniżej którego nie schodzisz. Jedyna uwaga - Wietnam (jak i cała okolica równika) to ziemia bardziej brunatna, czerwonawa - taki charakterystyczny kolor. Tutaj masz podstawkę i kurz w standardowym żółtawo-szarawym kolorze Niekoniecznie widziałem próbki ziemi z różnych części Wietnamu i była od czerwonej po klasyczna ziemistą. To w modelach sie tak utarło że ma być czerwona ale jak ogladniesz dokladnie foty to jest i klasyczny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betinho Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 W dniu 25.07.2023 o 10:03, mandrivecs napisał: Dzięki za info. Model i podstawka mi się podobają - trzymasz już Swój wyskoki poziom, poniżej którego nie schodzisz. Jedyna uwaga - Wietnam (jak i cała okolica równika) to ziemia bardziej brunatna, czerwonawa - taki charakterystyczny kolor. Tutaj masz podstawkę i kurz w standardowym żółtawo-szarawym kolorze To akurat nieprawda. W regionie dominuje ziemia podobna do naszej. Inny mit, że tam są wszędzie palmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi