ITALERITRUCK Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Nie no nie jest najgorzej nawet mi się bardzo podoba tylko ten kolorek ramy jakiś taki dziwny nie jesteś sam mi też się aero rozsypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 Kolor ramy będzie się fajnie zgrywał z kolorem kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 No Paweł, widzę coś się ruszyło. A tak właśnie o tobie myślałem. No ciekawie sobie poczynasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 Dokładnie, ruszyło. Ale prace zostają wstrzymane. Niestety. No chyba że mnie olśni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Cześć Po półrocznej przerwie postanowiłem w końcu powrócić. Miałem dużo czasu na przemyślenie kilku spraw. Co z tego wyszło? Hmm, zrezygnowałem z okablowania i jest to jedyna poważniejsza sprawa, zmiana w tym modelu. Kolor położony, jutro wstawię zdjęcia, bo dzisiaj już ciemno więc nie ma sensu na gwałtu rety. Jednakże z tym modelem planuję zakończyć na długi, długi czas zabawę z modelarstwem. Możliwe, że to się zmieni - czas pokaże, ale prawdopodobnie będzie do wykonania jeszcze jeden truck. No cóż, na dzisiaj wystarczy, jutro wstawię fotki i ocenicie dotychczasową pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 proszę, błagam! Zmień serwis fotkowy na jakiś photobucket czy coś, bo fotosik to jest takie dno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 proszę, błagam! Zmień serwis fotkowy na jakiś photobucket czy coś, bo fotosik to jest takie dno... Coś nie tak jest ze zdjeciami bo mnie się wszystkie szybko i bez reklam wczytują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 24 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Zdjęć niektórych elementów nie robiłem, bo nie było sensu. To najważniejsze z nich. Na niektórych pozostało jeszcze trochę pasty, dopiero teraz ją zauważyłem. Co mam do zrobienia? Przede wszystkim poprawić "rdzę". Dokleić kilka elementów do ramy no i poskładać wszystko do kupy. Nie wiem czy kłaść bezbarwny? Oczywiście jestem otwarty na wszelką krytykę i pytania. Mała przymiarka P.S. Pozostanę przy Fotosiku. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Jasne że kłaść bezbarwny. Nada połysku i będzie ochroną dla koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Szakal85 no nie wiem, czy jest sens kładzenia bezbarwnego na model, który ma być pordzewiałym truckiem . No chyba, że półmatowy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 24 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2009 No właśnie, raczej nie położę lakieru w najbliższym czasie, bo nie mam półmatu Poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 A to sorki nie doczytałem się tego. Mimo wszystko jakiś lakier dla ochrony koloru by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Ehh ale paskuda....Ale ciekawy pomysł z "przetarciem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi