Ivan_Kolesnikov Napisano 13 Sierpnia 2023 Napisano 13 Sierpnia 2023 Pozdrowienia, drodzy przyjaciele! Ukończono kolejny model. Tym razem zrobiłam na zamówienie. Bardzo znany model firmy Takom. Model największego niemieckiego niszczyciela czołgów z okresu II wojny światowej. Od dawna chciałem jego zebrać, a teraz okazja spadła. Wielu ją kolekcjonowało, wielu zna ją z wad. Wszystko, jak wiele, musiało pasować do przedniej części i grubej kalkomanii. W przeciwnym razie nie było żadnych problemów. Nie jest to skomplikowany, szybko montujący się model. Ale kolorowanie takiego potwora zajęło więcej czasu) Prototyp z instrukcją. Zrobił myśliwego, który nie był bardzo zabity, ponieważ nie mieli zbyt wiele czasu na wojnę. A ja naprawdę nie lubię bardzo brudnych modeli. W kwestii farb i chemii wszystko jak zawsze - Tamiya, Gunze, AMMO i wszystko co było pod ręką. Miłego oglądania, koledzy! 11 Cytuj
robertmodelarz Napisano 13 Sierpnia 2023 Napisano 13 Sierpnia 2023 Fajny model- wygląda jak prosto wzięty z japońskiego magazynu modelarskiego. Nasz T-34 "RUDY 102" dałby mu radę!!!!! W bitwie pod Studziankami zniszczyliśmy więcej Ferdynandów niż Niemcy wyprodukowali!!!! Dobra robota- prosimy o następny frontowy model z Ukrainy. 1 Cytuj
wuwumaster Napisano 18 Sierpnia 2023 Napisano 18 Sierpnia 2023 Eleganckie wykonanie, super foty 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi