Polosss Napisano 14 Sierpnia 2023 Share Napisano 14 Sierpnia 2023 Witam, Wrzucam ukończony model Miga 31BM od HobbyBossa w 1:48. Model wykonany prosto z pudełka bez żadnych dodatków. Prace trwały ponad pół roku Malowany po części Hataką czerwoną, z którą miałem ogromne problemy. W końcu poszły tamki i Mr. hobby żeby się nie męczyć. Pierwszy raz użyłem szablonów do brudzenia i zróżnicowania powierzchni. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i_hate_sparks Napisano 14 Sierpnia 2023 Share Napisano 14 Sierpnia 2023 Zdjęcia trochę ciemne a sam model świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 15 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2023 11 godzin temu, i_hate_sparks napisał: Zdjęcia trochę ciemne a sam model świetny Dzięki, muszę ogarnąć jakąś dobrą lampę lub zrobić zdjęcia na zewnątrz w słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Sierpnia 2023 Share Napisano 15 Sierpnia 2023 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 15 Sierpnia 2023 Share Napisano 15 Sierpnia 2023 Ładny Mig zrób mu fotki lepszym świetle jak oceniasz skladalnosc zestawu? Dużo szpachli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 15 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Juffre napisał: Ładny Mig zrób mu fotki lepszym świetle jak oceniasz skladalnosc zestawu? Dużo szpachli? Fotki jakieś lepsze jeszcze ogarnę. Składalność jest całkiem dobra. szpachlę trzeba dać na łączeniu kadłuba z dziobem w górnej części oraz na łączeniu połówek kadłuba górnej z dolną w tylniej części zaznaczonej na zdjęciu. Dół jest węższy od góry o jakieś pół milimetra z obu stron. Po za tymi dwoma miejscami reszta jest ok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 19 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2023 Ogarnąłem zdjęcia przy świetle dziennym, powinno być lepiej. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 19 Sierpnia 2023 Share Napisano 19 Sierpnia 2023 Bardzo ładny model. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topper Harley Napisano 20 Sierpnia 2023 Share Napisano 20 Sierpnia 2023 Ekstra model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 21 Sierpnia 2023 Share Napisano 21 Sierpnia 2023 Trochę ten szary za ciemny jest. No i co się rzuca i to jest dosyć charakterystyczne w tej konstrukcji pomarańczowe oszklenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 21 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2023 5 godzin temu, smialus napisał: Trochę ten szary za ciemny jest. No i co się rzuca i to jest dosyć charakterystyczne w tej konstrukcji pomarańczowe oszklenie. Tak, wyszedł lekko za ciemny choć jak patrzyłem na zdjęcia to i takie są ale większość faktycznie jaśniejsza - pewnie odmalowane przed wizytacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi