Sebastian77 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Jak widzę zapowiada się ciekawa maszyna. Zasiadam i czekam na dalszy ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Rama zaczyna wyglądać ciekawie, zarówno jak i okablowanie. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 No zmieniłem całkiem koncepcję. (Wiec w Walkaround) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Do ramy ,brak zastrzeżeń(tylko co to jest taki brązowy prostokąt z lewej strony ramy?) .Należą się tylko pochwały . P.S. To czyli co ,będziesz robił takiego zaniedbanego TurboStara Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Bodzio Tam będzie przyklejona skrzynka na akumulatory :] . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Super to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Chyba troszke inaczej zrobiłeś okablowanie na silniku niz w orginalnym Daje fotke na przykładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Bodzio Tam będzie przyklejona skrzynka na akumulatory :] . A miałem napisać ,czy to jakieś miejsce na zbiorniki jakieś czy coś podobnego . Ale wiem o co chodzi Tak więc brak zastrzeżeń z mojej strony. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2008 Paweł wiem, ale nie miałem żadnych dokumentacji, to zrobiłem tak na oko. Co do robienie tak zaniedbanego to nie wiem, na pewno będzie kupa rdzy itp, ale nie będzie tak zdewastowany. A identyczne iveco nie będzie to to z fotek jest na poduszkach a model na resorach. Wiem można to przerobić ale ja się boje sam przerabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Paweł wiem, ale nie miałem żadnych dokumentacji To było napisac do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2008 Ha, było powiedzieć, że masz takie fotki, to bym napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 Ale tutaj się za kurzyło... Dobra, na razie dałem kurzordzę na ramię, i po woli będę coś robił, przy nim, ale nie mam jakiejś weny do niego. fotki: Oczywiście nie jest to skończone. P.S na fotkach ta rdza wyszła jakaś czerwona , w realu jest trochę słabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Samo wykonanie ramy bardzo ladne tylko "wytyraj" ja jeszcze troche i bedzie oki...Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Września 2009 Autor Share Napisano 28 Września 2009 Witam Powracam do projektu. Mam zamiar skończyć go do końca roku, zobaczymy czy się uda. Koncepcja zostaje taka sama może tylko będzie mniej pordzewiały. Teraz pytanie bo kabina ma być biała jaki kolor lini podziału? No i pytanie jak wykonać mocniejsze przybrudzenie?? Czy na żywca wziąć i sypać suchym pigmentem, czy są jakieś inne techniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Co do linii podziału użyj farby typu smoke albo lekko szarej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Września 2009 Autor Share Napisano 30 Września 2009 Mam małe pytanko na dachy Iveca przychodzi jakiś stelaż który podtrzymuje spojlery dachowe na jaki kolor powinien być pomalowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Tak na moje to czarny lub ciemno szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Października 2009 Autor Share Napisano 23 Października 2009 Oto co do tej pory wykonałem: fotki może nie najświeższe ale i tak dużo nie zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Na resorach Cię chyba troszkę poniosło z tą rdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Października 2009 Autor Share Napisano 23 Października 2009 No pierwsza w moim życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Jak dla mnie też troszkę przesadziłeś z tą rdzą , ale poz tym jest ok pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Rdza jest grubo przesadzona powinieneś to jakoś zmyć... a pozatym są nie wyszlifowane elementy( chłodnica i amortyzatory). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Października 2009 Autor Share Napisano 24 Października 2009 To i tak dostanie troszkę rdzy wiec tego widać nie będzie. Ale co do chłodnicy to za późno składałem to rok temu, nie chcę tego rozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Trochę dziwnie to wygląda. W niektórych miejscach jest tyle rdzy, że prawdziwy samochód dawno by się rozsypał, a w niektórych nie ma ani grama rdzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Października 2009 Autor Share Napisano 24 Października 2009 A czy to jest galeria czy warsztat Model jeszcze jest w trakcie budowy. A wszystkiego na raz zrobić się nie da. Nie od razu Kraków zbudowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi