Bikernytzu Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) 34 minuty temu, GEM napisał: No proszę jak to dobrze że wywołałem temat. Może źle to napisałem i nazwałem jako silnik prawy i lewy. W prezentowanym modelu właśnie tego zaznaczonego elementu mi brakuje. Sam właśnie analizuję fotki i doszedłem że jest tak jak właśnie piszesz. Dziękuję za wyjaśnienie. A tak przy okazji jak jesteśmy przy komorach silnika, to może ktoś podpowie jakim kolorem one były malowane? bo na różnych zdjęciach Zinc chromate yellow Co do odcieni może się różnić jak to w życiu i eksploatacji Edytowane 24 Listopada 2023 przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 12 godzin temu, M.A.V. napisał: Słuszna uwaga, chociaż @DarkWing składał zgodnie z instrukcją bo z tego co na szybko sprawdziłem to Takom dał ciała Sprawdziłem instrukcję i jednak dobrze pokazują jak wkleić te silniki. Kolego DarkWing przepraszam że może zaśmiecam Twój post. Ale myślę że tym którzy będą ten model kleić, może się taka dyskusja przydać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 15 minut temu, GEM napisał: Sprawdziłem instrukcję i jednak dobrze pokazują jak wkleić te silniki. OK - mój błąd . Obejrzałem na szybko zdjęcia instrukcji na stronie sklepu mojehobby i widocznie coś mi się pomyliło bo odniosłem wrażenie że te separatory oba są od kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 26 Grudnia 2023 Share Napisano 26 Grudnia 2023 Jakim kolorem malowales wnetrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 27 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2023 Jeśli pytasz o kabinę to kolor bazowy - nato black 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Grudnia 2023 Share Napisano 27 Grudnia 2023 Piękny model. Nic ująć nic dodać. Podoba mi się i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi