kozborn Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) Jasny wash jeśli już to chyba faktycznie w łączenia ciemnych powierzchni a nie w szpary poza tym podoba mi się! Edytowane 4 Grudnia 2023 przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 17 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2023 W dniu 4.12.2023 o 23:33, kozborn napisał: Jasny wash jeśli już to chyba faktycznie w łączenia ciemnych powierzchni a nie w szpary poza tym podoba mi się! Będzie poprawione. Człowiek uczy się całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2023 Właściwie jestem na finishu. Naciągi zrobione, linki sterownicze też. Pozostały jakieś drobne podmalowania + koła i uzbrojenie oraz pomalowanie trzech jegomości. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 19 Grudnia 2023 Share Napisano 19 Grudnia 2023 Naciągi wyszły świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Grudnia 2023 Share Napisano 19 Grudnia 2023 Wygląda bardzo dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Grudnia 2023 Share Napisano 19 Grudnia 2023 Mocno uciorany od góry, ale pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 Ktoś ma jakieś informacje jak malowane były torpedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia Rzutem na taśmę, wczoraj skończyłem Miecznika. To trzeci model w już zeszłym roku. Zaraz wstawię pierwsze zdjęcia do galerii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia No, jest całkiem, całkiem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi