Łukasz Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Witam kolegów Poszukuję zdjęć silnika R-25-300 stosowanego w MIGach-21bis. Interesują mnie zdjęcia przedstawiające komorę spalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Mam zdjęcia ale od MF-a, silnik R-11-300. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Tutaj masz trzy http://www.mzak.cz/motory/r-25/r-25.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 5 Września 2008 Autor Share Napisano 5 Września 2008 Ale zdjęcie! To jest to! Dzięki Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Interesują mnie zdjęcia przedstawiające komorę spalania Silnik R-25 ma komorę spalania typu rurowo-pierścieniowego i bez rozebrania silnika na części jej nie zobaczysz. Ponieważ znajduje się ona pomiędzy sprężarka a turbiną i komorą spalania dopalacza. Ty zapewne szukasz zdjęć komory spalania dopalacza wraz z pierścieniowymi stabilizatorami płomienia. R-25 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 6 Września 2008 Autor Share Napisano 6 Września 2008 Dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 to jest R-11-300 a nie R-25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Napisał to w drugim poście w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifi Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Napisz do mnie na maila (adres w profilu) to wyślę ci mały walkaround r-25-300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi