copycat Napisano 5 Września 2023 Share Napisano 5 Września 2023 Zapraszam do galerii. Border Model zrobił naprawdę dobrą robotę, chociaż nie popisał się przy wzorach malowania i opisie wersji. Niestety przyzwyczajenie do teciaków poskutkowało, że w paru miejscach dałem ciała, ale jest to prawie niewidoczne. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 6 Września 2023 Share Napisano 6 Września 2023 "Skąd wyjeżdża czołg? Czołg wyjeżdża z nienacka!"" I tak właśnie powinien wyglądać taki czołg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 6 Września 2023 Share Napisano 6 Września 2023 Fajnie to wyszło, brudzenie w sam raz, no i ruchome zawieszenie spełnia rolę :), ślady na czym odbijałeś ?, bo wyglądają jak żyleta , jedynie ten krzaczor z boku to taki sobie, wyglada deko sztywny, musi z drutu, więcej gałęzi na nim by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 6 Września 2023 Autor Share Napisano 6 Września 2023 23 minuty temu, Evildead napisał: ślady na czym odbijałeś ?, bo wyglądają jak żyleta , jedynie ten krzaczor z boku to taki sobie, wyglada deko sztywny, musi z drutu, więcej gałęzi na nim by się przydało. Najpierw w smart mud, ale wyszło słabo, więc wyciąłem cześć i tylko widoczną cześć zrobiłem gipsem. Chyba dentystyczny, anglicy to opisują jako Paris plaster czy jakoś tak. A drzewko to miała być młoda brzoza, jak na młodą to ma za dużo gałęzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 6 Września 2023 Share Napisano 6 Września 2023 4 minuty temu, copycat napisał: Najpierw w smart mud, ale wyszło słabo, więc wyciąłem cześć i tylko widoczną cześć zrobiłem gipsem. Chyba dentystyczny, anglicy to opisują jako Paris plaster czy jakoś tak. To fakt, tez zakupiłem ten smart mud polecany, ale to szału nie ma z tym , do formowania terenu może i się nadaje, ale to nie wydajne, pasta jovi zwykla wcale nie gorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 6 Września 2023 Share Napisano 6 Września 2023 No dobra, a gdzie ten Leopard? A tak serio to super wygląda. Przede wszystkim weathering suche - mokre okolicy kół i pięknie pracujące zawieszenie zwracają na siebie uwagę. Choć sam nie odważyłbym się zasłonić połowy modelu siatką maskująca i krzakami to niech inni to robią bo wygląd ma bardzo bojowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 6 Września 2023 Autor Share Napisano 6 Września 2023 8 minut temu, TAW napisał: niech inni to robią bo wygląd ma bardzo bojowy Też mi trochę szkoda zasłoniętych elementów, ale. Ale to zawsze coś innego, ciekawego do wykonania, tak modelarsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi