copycat Napisano 13 Września 2023 Share Napisano 13 Września 2023 Zanim zacznę pokraki, których trochę kupiłem ostatnio, czas skończyć to co zalega na półkach. Tajfun jest w największym stanie zaawansowania, w sumie to tyle jeśli chodzi o to co w pudełku. Chcę dorobić trochę widocznego na zewnątrz okablowania i chyba tyle, może jakieś s-f bo na zdjęciach to głównie takie paradne. Tak to wygląda. W sumie miałem kupić Tigra, ale mus zakupu mnie ogarnął podczas wystawy. No i mam co mam. Jeśli ktoś chce kupić Tajfuna to raczej nie Menga- fatalne detale, RPG wygląda lepiej. RPG ma np. schodki z blaszki, w Mengu wypada chociażby nawiercić te plastikowe klocki. Z daleka pewnie będzie cieszył oko, ale drugi raz wolę kupić model wcześniej wybrany i miarę przemyślany. Malowanie pudełkowe, myślałem o pustynnym, ale nie mam żadnej referencji. Mam zdjęcia jednego z Ukrainy, ale to inna wieża i coś tam na boku, tu model Zwezdy pasuje i chyba któryś RPG. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 Efektowne są te pojazdy, ale kolejka u mnie długa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi